Dev Şirket Visa'dan Kripto Para Hamlesi!

visa kripto para

Uluslararası ödeme firması Visa Inc'in CEO'su Alfred Kelly, firmasının ağında kripto para ticareti yapma planlarını açıkladı. Aynı zamanda firmanın başkanı olan Kelly, kripto paraların giderek "tanınmış bir takas aracı" haline geldiklerinde eklememek için hiçbir neden olmadığını açıklıyor. Visa CEO'su, firmanın "küresel varlığı, ortaklık yaklaşımı ve güvenilir markası" nedeniyle fintech devinin "kripto para birimlerini daha güvenli hale getirmeye yardımcı olmak için benzersiz bir şekilde konumlandırıldığını" belirtti.

"Visa, ayrıca kripto paraları ödemeler için daha kullanışlı ve uygulanabilir hale getirmek istiyor."

VISA CEO'su, Visa'nın kripto paraları "ödemeler için daha kullanışlı ve uygulanabilir" hale getirmek istediğini de sözlerine ekledi. Ancak bunu başarmak için Kelly, kuruluşunun kripto pazarını kripto para birimleri ve dijital para birimleri olmak üzere iki bölüme ayıracağını söylüyor. Kripto para birimi segmentine dahil edilecek varlıkları açıklayan CEO, bunların "dijital altın" olarak görüleceğini söylüyor. Kelly'ye göre, bu tür para birimleri "ağırlıklı olarak bu noktada önemli bir şekilde ödeme şekli olarak kullanılmayan varlıklar olarak tutulur."  

Visa, kullanıcıların Visa kimlik bilgileriyle kripto para satın almalarını sağlamak için cüzdanlar ve borsalarla çalışacak. 

Ödeme firmasının başkanı, "Buradaki stratejimiz, kullanıcıların Visa kimlik bilgilerini kullanarak bu para birimlerini satın almalarını sağlamak için cüzdanlar ve borsalarla çalışmak. Kelly'ye göre, bu strateji Visa'nın "Line Pay ve Paytm gibi kapalı döngü cüzdanları bağlama" yaklaşımına benzer.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version