SEC Davası Devam Ederken Ripple'a Ortağı MoneyGram'dan Darbe!

XRP

MoneyGram bugün yaptığı açıklamada, Ripple'ın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile devam eden yasal mücadelesi ışığında Ripple işlemlerinin kullanımını askıya aldığını duyurdu.

MoneyGram, SEC ile devam eden davaya ilişkin belirsizlik nedeniyle Ripple platformunda ticareti askıya aldı aldığını açıkladıRipple-MoneyGram ortaklığı Haziran 2019'da başlamıştı.

MoneyGram, Ripple'ın ödeme çözümü RippleNet'i kullanarak, uluslararası ödeme sürecinin bir parçası olarak forex yerleşimlerinde XRP'den yararlanıyordu.

2020'nin dördüncü çeyreğinde Ripple, MoneyGram'a 8,5 milyon dolarlık teşvik sağladı. Ripple'ın platformunun kullanımı artık askıya alındığı için MoneyGram, "ilk çeyrekte Ripple pazar geliştirme ücretlerinden herhangi bir fayda sağlamayı planlamıyor."

Ripple, son iki yılda 2020 ve 2019'da MoneyGram'a sırasıyla 50,2 milyon dolar ve 11,3 milyon dolar ödedi. Bu, Ripple'ın MoneyGram'daki 50 milyon dolarlık ilk yatırımına ek olarak yapıldı.

SEC'in Ripple'a açtığı davada iddia edilen kayıt dışı menkul kıymet satış üzerinde Ripple ve yöneticileri yargılanıyor ve MoneyGram tamamen XRP ile ilgili faaliyetleri durdurdu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version