MicroStrategy Tekrar Bitcoin Satın Aldı!

MicroStrategy BTC Almaya Devam Ediyor
Dünyanın önde gelen şirketlerinden MicroStrategy, nakit olarak 10 milyon doların üzerinde 295 Bitcoin satın aldığını açıkladı.

Son satın alma, şirketin toplam Bitcoin tutarını 71.000'in üzerine çıkardı. Resmi açıklamaya göre, halka açık şirket 2 Şubat'ta 295 Bitcoin satın aldı. MicroStrategy şu anda toplam değeri 2,5 milyar dolardan fazla olan toplam 71.079 BTC'ye sahip. Şirket, BTC'nin en büyük kurumsal sahiplerinden biridir.

Grayscale, BTC'ye sahip en büyük şirketlerden biri olmaya devam ediyor

Grayscale, yönetim altındaki 649.000'den fazla Bitcoin ile 23 milyar doları aşan toplam değeri ile BTC'nin en büyük kurumsal sahibi olmaya devam ediyor. MicroStrategy CEO'su Michael Saylor, önde gelen firmasının Q4 2020 mali sonuçlarının açıklanması sırasında şunları söyledi: “Bitcoin stratejimizle ilgili olarak, bitcoin'i birincil hazine rezerv varlığımız yapma yönündeki öncü kararımız, MicroStrategy'yi kripto para piyasasında fikir lideri yaptı. ve şirket olarak MicroStrategy'ye büyük ilgi uyandırdı."

Ayrıca: "İlerledikçe, Bitcoin'lerimizi tutmayı ve Bitcoin'e fazladan nakit akışı yatırmayı planlamaya devam ediyoruz. Ek olarak, genel kurumsal stratejimizin bir parçası olarak ek BTC elde etmek için çeşitli yaklaşımları keşfedeceğiz" ifadelerinde bulundu. 

Grayscale, Bitcoin'in kurumsal olarak benimsenmesinin artmakta olduğunu bildirdi

Grayscale, 2020'nin son çeyreğinde, Bitcoin'in kurumsal olarak benimsenmesinin artmakta olduğunu ve önde gelen wall street firmalarının dünyanın önde gelen lider kripto para Bitcoin'e ilgi duyduğunu bildirdi. BTC fiyatı, 2021'in başından bu yana önemli bir yükseliş kaydetti. Kripto para birimi, geçen ay 41.500 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetti. Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin'in fiyatı 36.900 dolar civarında ve toplam 686 milyar dolardan fazla bir pazarla devam ediyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version