Miami Belediye Başkanı, Şehri En Çekici Kripto Para Merkezi Yapmak İstiyor


Miami Belediye Başkanı Francis Suarez, Miami'yi Amerika Birleşik Devletleri'nin en çekici kripto para birimi endüstri merkezi yapmak istediği bildirildi.

Forbes ile yaptığı röportajda Suarez, şehirdeki milletvekillerinin "en ilerici kripto para yasalarına sahip olduğumuzdan emin olduklarını" söyledi. "Her şey eşitse kazanacağımıza inandığımızdan emin olmak istiyoruz" dedi. Yani, sadece oyun alanını eşitlemek istiyoruz. Kolaylıkla değiştirilebilen yasalara dayanarak kimsenin bizim üzerimizde bir avantajı olmadığından emin olmak istiyoruz ”dedi. 

Milletvekilleri kripto para dostu şehirlerin politikalarını inceliyor

Miami'nin milletvekillerinin, Florida'daki kripto para ve Blockchain endüstrisi için benzer şekilde destekleyici düzenlemeler oluşturmak amacıyla Wyoming ve New York gibi kripto para dostu alanların politikalarını inceledikleri bildiriliyor. Suarez, "Teşviklerimizin yerinde olduğundan ve mevzuatımızın kripto para ve blok zinciri desteklediğinden ve ileri görüşlü olduğundan emin olmak için çalışıyoruz" dedi. Suarez, Miami belediye başkanı kripto endüstrisinin özellikle Miami'de büyümeye devam edeceğini umarken “Amerika'daki ve dünyadaki her şehrin teknoloji ekosistemini büyütmeye çalışması gerektiğini” söyledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version