Efsanevi Rock Grubu KISS'in Üyesi Cardano (ADA) Satın Aldığını Duyurdu!

Efsanevi rock gruplarından biri olan KISS üyesi Gene Simmons, bu kez de Cardano (ADA)'ya 300.000 dolar yatırım yaparak kripto para macerasına devam ediyor.

Efsanevi KISS grubunun basçısı Gene Simmons, kripto para birimlerine bir kez daha yatırım yaptı. Ünlü müzisyen, 2021'in Altcoin için "en verimli yıl" olacağını varsayarak Cardano'ya olan inancını ifade etti.

Cardano'nun Geleceğine İnanıyor

Rock yıldızı Gene Klein, diğer adıyla Gene Simmons, bir başka kripto para birimini destekleyen ifadelerini sosyal medyada paylaştı. Bu kez KISS'in efsanevi bas gitaristi, Cardano'nun ADA'sı hakkındaki görüşlerini açıkladı.

Twitter'da düşüncelerini paylaşan Gene Simmons, Cardano'ya kişisel nedenlerden ve Cardano'nun yaratıcısı ve Ethereum'un kurucu ortağı Charles Hoskinson nedeniyle Cardano'ya inandığını belirtti.

Müzisyen tweet'inde, 2021'in Cardano'nun tarihindeki en verimli yıl olacağını öngören ve altcoin'e olan güvenini dile getirdi.

Ayrıca takipçilerine başka bir paylaşımda 300.000 dolarlık Cardano (ADA) satın aldığını belirtti. Simmons ayrıca insanların kendisini finansal analist olarak görmemesi gerektiğini, ancak yine de yatırımına ve daha fazla fiyat artışına inandığını ifade etti.

Yazının yazıldığı sırada, Cardano şu anda en iyi on kripto para arasında 6. sırada yer alıyor ve 0,91 dolar civarında işlem görüyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version