Charles Hoskinson Resmen Bitcoin'in Öleceğini Söyledi!

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, BTC'nin öleceğine inanıyor
Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin'in "tüm kripto para birimleri arasında en az gelişmiş" olduğuna ve geliştiriciler yenilik yapmazlarsa sonunda öleceğine inanıyor.

BTC her geçen gün yeni ATH'lar yapması ile uzmanlar arasında daha çok tartışma konusu oldu. Bazıları Bitcoin'in daha yüksek seviyelere gideceğine inanırken, diğerleri Bitcoin'in öleceğine inanıyor. Cardano'nun kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin şüphecileri arasında.  Cardano'nun resmi subreddit'inde paylaşılan bir röportajda Hoskinson, tıpkı fiat para gibi, Bitcoin'in sahip olduğu tek değerli şeyin kabulü olduğunu söyledi. Bitcoin'in son boğa koşusu, kripto paraya artan kurumsal ilginin bir sonucuydu.

"Bitcoin popülerliğini kaybettiğinde ölecek."

Hoskinson'a göre, Bitcoin tek güçlü noktasını kaybettiğinde sonunda ölecek: popülerlik. "Bitcoin yalnızca değerli olduğu için değerlidir. Hiçbir teknolojik avantajı yok. Aslında, tüm kripto para birimleri arasında en az gelişmiş, en az fütüristik olanı. Charles Hoskinson, Bitcoin'in rakipleriyle eşit olması için bazı önemli gelişmeler sağlaması gerektiğini de sözlerine ekledi. Yazının yazıldığı sırada, Bitcoin 51.400 doların biraz üzerinde işlem görüyor.

Cardano kurucusu, geliştiriciler arasındaki fikir birliği eksikliğini sorguluyor

Hoskinson ayrıca, topluluğun merkezi olmayan doğasının ve yönsüzlüğün bitcoin ağ geliştiricilerine çok fazla zaman kaybına neden olduğunu belirtti. “Bitcoin en eski ve en iyi kişilerinden bazılarını sadece blok boyutu olan bir sistem parametresi yüzünden kaybetti. Blok boyutu kadar önemsiz bir şey üzerinde anlaşamıyorsanız, "Kuantum bilgisayarlar geldiğinde kuantum sonrası kripto parayı nasıl elde edersiniz?" "Akıllı sözleşmeleri nasıl edinirsiniz?" sorularını yöneltti.

Hoskinson, geliştiriciler arasında, ağın yeniden yapılandırılması gibi gelecekteki sorunlarla karşı karşıya kaldıklarında sorunlara yol açabilecek fikir birliği eksikliğini sorguladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version