Icrypex Fintech Yüksek Lisans Programını Başlattı

icrypex.com fintech

ICRYPEX KATKILARIYLA BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ FINTECH YÜKSEK LİSANS PROGRAMI’NIN YENİ DÖNEMİ BAŞLIYOR!

ICRYPEX Kripto Para Borsası Olarak Dünyada Bir İlk Daha Gerçekleştirdi, Kripto Para Borsası Olarak Bahçeşehir Üniversitesi FinTech Yüksek Lisans Programı’na İsim Sponsoru Oldu. Katılımcılar Yüksek Lisans Programına Direkt Başvuru Yapabilecekleri Gibi Koşulları Sağlamaları Dâhilinde ICRYPEX Burs İmkânından da Faydalanabilecekler.

Finans Dünyasına ICRYPEX ile Hızlı Bir Başlangıç!

ICRYPEX Kripto Para Borsası finansal okuryazarlığı desteklediğini, sponsor olduğu yayınlarla daha öncesinde göstermişti. Dr. Vedat Güven’in “Blokzincir Kripto Paralar Bitcoin: Satoshi Dünyayı Değiştiriyor” kitabına ve Hakan Özerol’un “Dünyadan Ekonomik Göstergeler Tekno Kitap” eserine sponsorluğunu gerçekleştirmişti. Kripto para borsası olarak yatırımcılarının gerçekleştirdiği işlemleri, bilinçli tüketici olarak yapmalarını sağladığı gibi tüketici bir ekonomi sistemi yerine üretici bir ekonomi oluşturuyor.

ICRYPEX; kripto para ekosisteminde hacmi, gerçekleştirdiği projeleri ve kullanıcılarına sunduğu benzersiz blok zincir deneyimiyle sistem içinde dengeleri yeniden oluşturuyor. Bu amaçla başlattıkları projelerden biri: FinTech Yüksek Lisans Programı. Türkçe karşılığıyla Finansal Teknolojiler olan bu program, finansın teknoloji ile buluşmasını ve teknolojik son gelişmelerden faydalanarak finansı yönetmeyi amaçlıyor. ICRYPEX, finansal teknolojilerin Türkiye’de de merkezî bir hâle gelmesini sağlayacak bu programa; Bahçeşehir Üniversitesinin yanında tam destek sunarak bulunuyor.

ICRYPEX Burs Olanaklarıyla Finans Dünyasının Kapısını Sizin İçin Açıyor

ICRYPEX katkılarıyla hazırlanan ICRYPEX Fintech Yüksek Lisans Programı burs başvuruları https://www.icrypex.com/tr/fintech/bau-yuksek-lisans-programi-basvuru adresinden yapılabiliyor. ICRYPEX burs koşullarını sağlayan iki Türk, iki yabancı olmak üzere dört öğrenciye %50 burs veriliyor. Program dilinin İngilizce olmasıyla birlikte finans dünyasının önde gelen akademik kadrosuyla eğitim veriliyor. Başvuru tarihleri Türk öğrenciler için 10-15 Şubat olarak belirtildiği gibi yabancı kontenjanından girecek öğrenciler için bu tarih 10-22 Şubat olarak belirtilmiş durumda.

ICRYPEX Kripto Para Borsası Hakkında

Türkiye kripto para borsaları içinde Türk sermaye ile kurulması ve Türk yazılımcılar tarafından kodlanmasıyla dikkat çeken ICRYPEX, Türkiye’de ve küreselde gerçekleştirdiği projelerle ekosistemde farklılık yaratıyor. Müşteri memnuniyetini öncelik tutan borsa, her yatırımcısına kripto para müşteri temsilcisi atayarak 7/24 ulaşılabilirliği Türkiye’de ilk defa sunan kripto para borsası oluyor. ICRYPEX’te, finansal hizmetlerde profesyonellik kazanmış kurucuları ve çalışanlarıyla yatırımcılara ışık hızında ve düşük komisyon ücretiyle işlem sunuluyor.

Günlük ve haftalık yayınlanan bültenler ve analizlerle yatırımcılarının bilinçli işlem yapması sağlanıyor. İletişimin ön planda tutulduğu bu ağ düzeniyle kripto para borsa sektörünün Türkiye’de kurumsal bir yer edinmesi hedefleniyor.

Yalnızca tüketmeyi değil, tükettiklerinden çoğunu üretmeyi amaçlayarak finansal okuryazarlığın artması ve gelişmesi için yayınlara sponsorluk yapıyor.

Türkiye’de birçok alanın gelişmesine ve büyümesine katkı sağlamak amacıyla; Türk basketbolunu ve sporunu seven firma, Beşiktaş Erkek Basketbol A Takımı’na isim ve göğüs sponsorluğu gerçekleştirdi. Bu projede Bitcoin ile ödeme yapan borsa, dünyada bir ilke daha imza atarak sektörüne öncülük ediyor.

Blockchain Türkiye platformunda yer alan firma; her aşamada ve adımda yatırımcılarının rahatlıkla işlem gerçekleştirebilmesi için teknolojik gelişmelerine devam ediyor.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version