Ethereum Analizi: Ethereum 1.700’ün Altına İnerse Bu Seviyeler Çok Önemli! ETH’de Neler Olabilir?


Günlük kripto para analizleri için Icrypex'in web sitesine bakabilirsiniz.

Ethereum Analizi: Ethereum bu sabah bir miktar kâr satışları ile %1,5 aşağıda 1760 $ seviyesinden işlem görüyor. Ethereum aktif ve yeni adresi sayısındaki seyir BTC'ye göre daha olumlu bir görüntü sergiliyor. Ayrıca Ethereum 2.0 testnetinde kilitlenen tutar 3 milyon ETH'yi geçti. Doğrulayıcıların sayısı da 85 bin adete ulaştı. Her ne kadar fiyat anlamında BTC ile eşanlı bir zirve göremesek de ETH'nin zincir ve temel verileri Bitcoin (BTC)'e göre daha olumlu.
ETH/USD'yi teknik olarak ele aldığımızda yükseliş kanalı içinde aşağı düzeltme habercisi olan takoz formasyonu öne çıkıyor. Yükseliş kanalının geçtiği 1880 $ seviyesi aynı zamanda takozun da üst bandı. Bu kesişimde olur da yükselen takozun alt bandı 1700 doların aşağısına geçilirse geri çekilmelerde 1650 $ ve 1550 $ seviyeleri öne çıkabilir. MACD dört saatlikte negatif uyuşmazlık veriyor. Bu nedenle temel verileri olumlu gözüken ETH'de bir miktar geri çekilme teknik olarak mümkün görünüyor. Temeli güçlü olduğu için bu tarz geri çekilmeler destekte genellikle alımla karşılanıyor.
DİRENÇLER
1811 / 1860 / 1906

DESTEKLER
1717 / 1672 / 1623



YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version