Icrypex’ten Beste Naz Süllü: Bitcoin 52.400 Doları Geçerse Bu Fiyatı Görebilir! ETH, AVAX, XRP, LTC Analizi


Kripto para borsası Icrypex'in araştırma müdürü Beste Naz Süllü, Icrypex Youtube kanalında Bitcoin, Altın ve altcoinler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beste Naz Süllü, Icrypex Youtube kanalında, bugün Çin'in yılbaşı tatilinin bittiğini ve Çin'in yeni yılının bitmesiyle beraber, Ethereum (ETH)'un rekor kırdığını ifade etti. Bu sabah Bitcoin'in 52.400 doları test ettiğini, ancak Ethereum'da ise 1.920 dolarları test ettikten sonra bir miktar kâr satışlarının geldiğini, özellikle küresel endekslerden gelen bir risk iştahı olmadığı için bir süre yatay hareketlerin devam edebileceğini aktardı.

Kripto Para Piyasası Ne Durumda?

Düne göre kripto para piyasasının %8 büyüdüğünü aktaran Beste Naz Süllü, dün BTC önderliğinde hareketler olduğunu ve Bitcoin dominansının %62 civarında olduğunu ancak şu an Bitcoin dominansının %61.5 civarına indiğini söyledi. Burada önemli olan nokta, Ethereum'un 1.920 doları test ettiğini, piyasa değerinin 200 milyar doların üzerine çıktığını görsek de bu sadece izleyeceklerimizin bir fragmanı olduğunu, BTC dominansının hala çok yüksek olduğunu ve altcoin sezonunun başlaması için BTC'nin hala geçiş izni vermediğini, kripto para piyasasını domine edenin hala Bitcoin olduğunu sözlerine ekledi.

Bitcoin'in piyasa değeri bakımından hemen Google'ın altında bulunduğunu aktaran Süllü, ancak 1.6 trilyon dolarlık kripto para piyasasının gümüşün üzerinde olduğunu, Amazon'un da hemen altında olduğunu aktardı.

DeFi'da Neler Oluyor?

Düne göre kripto para piyasası düne göre %8 yükseliş yaşasa da DeFi piyasasındaki yükselişin %9.8 olduğunu ve bugün dikkatimizin Bitcoin'den çok altcoinler ve DeFi'lar olması gerektiğini vurguladı.

Bitcoin Analizi

Bitcoin'in yükseliş kanalına girebilmesi için trendi tamamlaması gerektiğini, yatırım tavsiyesi olmadan BTC'nin şu an 40.000 dolarlara kadar düzeltme yapması gerektiğini, ancak şu dönem 40 bin dolar fiyatlarına biraz uzak olduğunu, BTC bayrak formasyonuna dönerse Bitcoin'in, 47.000 dolarlara kadar bir düzeltme ile ardından 55.000 dolar civarına doğru bir hareket olabileceği ihtimalini aktardı. Ancak şu anda hedefleyebilmemiz için öncelikle BTC'nin 52.400 doları geçmesi gerektiğini ve ayrıca MACD'nin hala alım bölgesinde olduğunu ancak MACD'nin alım bölgesindeki hacminin azalması, BTC'nin önce 50.000 ardından 47.300 dolar düzeltme noktaları olabileceğini de ifade etti.

Glassnode Verileri Ne Anlatıyor?

Icrypex'ten Beste Naz Süllü, BTC 51.000 doların üzerini test etse de aktif ve yeni adres sayısında 8 Şubat'tan bu yana bir düşüş olduğunu, Ethereum'da ise aktif ve yeni adres sayısındaki düşüşün Bitcoin ile beraber ilerlediğini aktardı.

Ethereum işlem ücretlerinin hala düşük seviyelerde olmadığını, bir süre daha Ethereum'daki hareketlerin yavaşladığını görebileceğimizi, Ethereum'daki son işlem ücretlerinin bir nebze düşmüş olduğunu ancak hala 13-14 dolarlarda olduğunu ifade etti.

ETH, Litecoin, XLM, XRP, ALGO, LINK, BAT ve AVAX'ta alım fırsatı olup olmayacağını yorumlayan Kripto para borsası Icrypex'ten Beste Naz Süllü, analizlerini Icrypex Youtube kanalında paylaştı. Kripto para borsası Icrypex Youtube kanalına buradan abone olabilirsiniz.

Beste Naz Süllü'nün videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version