Elon Musk ve Jack Dorsey'den Sonra Bitcoin'e Bir Büyük Destek Reddit'ten!


42 bin dolarlara kadar çıktıktan sonra 29 bin dolarlara kadar düzeltme yaşayan Bitcoin (BTC), bugün Elon Musk'ın Twitter biyografisine Bitcoin yazmasıyla BTC fiyatı 38.500 dolarları gördü. Yazının yazıldığı sırada ise 1 Bitcoin 37.300 dolar. Ayrıca Twitter biyografisine Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey de Bitcoin yazdı.

BTC'ye Elon Musk ve Jack Dorsey dışında bir büyük destek daha geldi. Reddit kurucu ortağı Alexis Ohanian, Twitter biyografisine Bitcoin'i ekledi ve Twitter CEO'su Jack Dorsey ile Elon Musk'a katıldığını ifade etti.

Alexis Ohanian, Coinbase CTO'su Balaji Srinivasan'ın bulunduğu çağrıdan sonra ekleme kararı aldı.

Reddit kurucu ortağının kripto para savunucusu olduğu ve servetinin bir kısmını kripto parada tuttuğu biliniyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version