Paypal Kripto Para Hacim Rekorunu Kırdı!

Paypal Kripto Para Hacim Rekoru Kırdı!Uluslararası ödeme devi PayPal, 11 Ocak'ta platformda 242 milyon dolarlık kripto para hacmine ulaşarak son rekorunu ikiye katladı.

Küresel ödeme sağlayıcısı PayPal, Ocak ayında platformda el değiştiren 242 milyon dolarlık kripto para hacmine ulaştı. Kripto piyasası veri toplayıcı Nomics'e göre, dünkü işlem Paypal'ın Ocak ayında kaydedilen 129 milyon dolarlık önceki hacim rekorunu gölgede bıraktı. 6 Ocak'tan beri günlük hacim %950 arttı. Paypal'ın hacmindeki artış, Bitcoin'in tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükselmesiyle birlikte, ABD merkezli ödeme firması Paypal'da da popülerlik kazanıyor.

Bitcoin'e artan ilgi görülüyor

Nuggets News'ten Alex Saunders, PayPal'ın kripto alım satım hacmindeki artışın, artan benimsemenin muhtemelen bir işareti olduğunu belirtti. Kripto para topluluğundaki birçok kişi, PayPal'ın yeni kullanıcıları dijital varlıklara yönlendirdiği için kripto paraya girişini övse de, bazıları ödeme devini para çekme işlevini desteklemeyen "kapalı" bir kripto para topluluğu oluşturduğu için eleştirdi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version