Chainlink’te Neler Oluyor? LINK’te Bu Seviyeler Çok Önemli!


25 Ocak'ta 25.80 dolarları kadar test eden Chainlink, Bitcoin ve kripto para piyasasındaki genel düşüşle beraber 22.40 dolarlara kadar bir geri çekilme yaşadı ve yazının yazıldığı sırada 22.30 Fib desteğinin hemen üzerinde işlem görmeye devam ediyor.

4 saatlik grafiğe göre Chainlink (LINK), yükselen bir kamanın içerisinde. Yükselen kama, her zaman olmasa da aşağı yönlü kırması durumunda düşüşün devamını getirebilir. Yine de bu analiz kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

LINK'in 10.50 dolardan 22.80 dolara kadar hareketi için Fibonacci Retracement aracını kullanarak olası daha büyük bir geri çekilme için bazı önemli destek seviyelerinin altını çizdik. LINK fiyat bilgileri kripto para borsası Icrypex'ten alındı.
icrypex.com
www.icrypex.com

Chainlink, yükselen kamanın üst direncini 3 defa test ettikten sonra 25.80 dolarlara çıkarak agresif bir yükseliş gerçekleştirdi. Ardından dün ve bugün BTC'nin düşüşüyle birlikte Chainlink (LINK) kamanın alt bandına kadar bir geri çekilme yaşadı. LINK, kamanın alt destek noktası olan 22.30'un altına hacimli bir şekilde inmesi ve burada tutunamaması durumunda, LINK'te düşüş devam edebilir.

LINK'in 22.30 destek seviyesi bu noktada önemli, eğer LINK burayı kırarsa sonraki Fibonacci destek bölgeleri sırayla; 20.10, 18.30 ve 16.50 dolar olarak görülüyor. LINK için olası direnç noktaları ise; 23.33, 24.80, 25.80 dolar olarak görünüyor.

RSI 44.74 puan ile orta çizginin biraz altında, ayılar momentumun kontrolünü ele geçirmeye ve onu 50'nin altında tutmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Ancak Bitcoin (BTC)'de olası bir yukarı yönlü hareket başlaması durumunda ve elbette BTC dominansının hızlı bir şekilde yükselmemesi gerekiyor, Chainlink'in aşağı yönlü olası bir hareketi bozulabilir ve sırayla direnç bölgelerini test edebilir.

Chainlink Nasıl Alınır?

Kripto para piyasanın en popüler altcoin'lerinden biri olan Chainlink (LINK)'i kendi araştırmalarınız sonucu satın almak isterseniz eğer Icrypex'i kullanabilirsiniz. Düşük komisyonlu ve uzman kadrosuyla 7/24 ilgili çağrı merkezi kullanıcılarına hizmet vermektedir.

Icrypex'ten banka transferi ile Bitcoin ve Chainlink gibi altcoin'leri alabilir, isterseniz de 7/24 kredi kartı ve papara ile kripto para satın alabilirsiniz.

Ledger çekilişine katıl:

Icrypex Twitter:


YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version