Kripto Paralarınız Çalınabilir! Bu Uygulamayı Sakın İndirmeyin!

Bu uygulama kripto paralarınızı çalabilir
Popüler donanım cüzdanlarından biri olan Trezor, Twitter hesabından kullanıcıları için önemli bir bilgi paylaştı ve kullanıcılarını Google PlayStore mağazasındaki sahte Trezor uygulaması hakkında önemli bir uyarıda bulundu.

Trezor'ın Twitter hesabından paylaştığı tweet'e göre PlayStore'da bulunan bu uygulama, kullanıcıların kripto paralarını çalmak amaçlı oluşturulmuş. Açıklamaya göre PlayStore'daki uygulama donanım cüzdanı Trezor ve Trezor'ın arkasındaki şirket olan SatoshiLabs ile herhangi bir bağlantısı olmadığı ifade edildi. Ayrıca Trezor, kullanıcılarının hiçbir şekilde bu sahte uygulamayı indirmemeleri konusunda uyardı.

Ayrıca Trezor resmi Twitter hesabından, kullanıcılarının cüzdanlarını Android cihazlarda nasıl kullanılacağına dair bir rehberi de paylaştı.

PlayStore'un bu tür zararlı yazılımlarla başı belada. Ayrıca yazının yazıldığı sırada sahte Trezor uygulamasının hala PlayStore mağazasında aktif şekilde bulunduğunu eklemekte yarar var.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version