2 Dolardan Ethereum Alan Yatırımcı, Tüm Varlığını Satıyor!

2 Dolardan Ethereum Alan Yatırımcı, Tüm Varlığını Satıyor!
Reddit'te 27 yaşındaki u/FollowMe22 adlı bir kullanıcı, 2016 yılında 2 dolarlardan satın almaya başladığı iddia ederken artık Ethereum'ları satarak artık oyunun dışına çıkma kararı aldığını açıkladı.

Reddit'teki u/FollowMe22 adlı kullanıcı, 2017 yılındaki boğa koşusunda varlıklarının büyük bir kısmını sattığını iddia ederken 1 gün önce Reddit'te paylaştığı bir yazı ile, tüm Ethereum (ETH) varlıklarını satmaya karar verdiğini ifade etti. Ayrıca, uzun vadeli yatırımından ortalama %14.900 oranında kazanç elde ettiğini de sözlerine ekledi.

Reddit'teki u/FollowMe22 kullanıcı ayrıca şu ifadelerde bulundu:
2016'da elimde birkaç yüz dolar vardı. Araba bile satın almadım hatta sırf para biriktirebilmek için işe bisikletle gidiyordum. O zamanlar Ethereum'un az bir ihtimal olsa da 100 kat değerleneceğini düşündüğümü hatırlıyorum.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version