XRP Fiyat Analizi: Destek ve Dirençler Neresi?


XPR Analiz - Ripple'ın XRP'si piyasada yaşanan genel düşüş havasıyla birlikte kısa vadeli yükseliş beklentileri için önemli bir destek bölgesi olan 0.548 dolar desteğinin altına doğru düşüş gerçekleşti. XRP yazının yazıldığı sırada 0.5460 dolardan işlem görüyor.

0.548 desteğinin üzerinde kalır ise XRP'de kesin olmamakla birlikte yükseliş hareketine devam etme beklentileri yeniden oluşabilir. Yukarıdaki 4 saatlik grafikte görebileceğiniz gibi 0.548'in altında kalmaya devam eder ise XRP için sonraki destek bölgeleri ise  0.5270, 0.5110 ve ardından 0.4448 dolardır. 0.5110 ve 0.4448 dolar aradaki geniş boşluk ise XRP'nin 0.5110'un altına düşmesiyle sert hareketler gerçekleştirmesine sebep olabilir. XRP için olası direnç noktaları ise 0.5876, 0.6310 ve 0.6640 dolardır.

Burada yazanlar kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version