XLM Fiyat Analizi: 9 Aralık

7 Aralık'ta yani 2 gün önce XLM hakkında düşüş yönlü bir hareketin gelebileceğine dair bir analizimizi burada paylaşmıştık. Aynı gün içerisinde alçalan üçgeni aşağı yönlü kırarak düşüş hareketini gerçekleştirdi. Şimdi ise popüler kripto para birimi Stellar (XLM), an itibariyle alçalan takoz içerisinde hareket ediyor. XLM yazının yazıldığı sırada 0.1560 dolardan işlem görüyor.

Ledger çekilişine katıl!

4 saatlik grafiklere göre XLM'de bir alçalan takoz var. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de takozun üst direnç çizgisini kırması ve üzerinde tutunabilmesi durumunda yükseliş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre ilk direnç 0.1646 dolar ve söz konusu 0.1646 dolarlık alçalan takozun üst sınırı tarafından da destekleniyor. XLM'in bu direnci kırması gerekiyor ve direnci kırdıktan sonra ve orada yerini sağlama alması durumunda yükseliş hareketi kademeli olarak devam edebilir. Sonraki direnç noktaları ise 0.1714, 0.1718 ve 0.1868 dolar olduğu söylenebilir. XLM için olası destek noktaları ise 0.1611 dolar, 0.1568 ve 0.1460 dolar olarak görünüyor.

Grafiğe göre, alçalan takoz hareketini 0.1646 dolardan tekrar teyit etmesi ve 0.1646'nın üzerinde yerini sağlama almasından sonra yine yatırım tavsiyesi olmadan Stellar'da yükseliş hareketi beklenebilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version