XLM Fiyat Analizi: Düşüş İhtimali Kuvvetleniyor mu?

stellar
25 Kasım'da 0.2336 dolara kadar yükselen XLM, şu an yazım sırasında 0.1718 dolardan işlem görüyor. Bu sabah saat 06:00'dan beri düşüş yönlü bir eğilim gösteren XLM için düşüş devam edecek mi? Yazının devamında.

Bedava Ledger Kazanma Şansı! https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi

4 saatlik grafiklere göre XLM'de alçalan bir üçgen oluşuyor. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de üçgenin alt destek çizgisini yeniden teyit edilmesi, orayı kırması (0.1563) ve orada tutunamaması durumunda düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.


Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre olası ilk destek noktası 0.1688 dolar, ardından 0.1613 ve 0.1563, söz konusu 0.1563 dolar alçalan üçgenin alt sınırı tarafından da destekleniyor. Burayı kırması ve ardından tutunamaması durumunda XLM için düşüş yönlü hareket devam edebilir. XLM için olası direnç noktaları ise 0.1759 dolar, 0.1868 ve 0.1960 dolar olduğu söylenebilir.

RSI 44.80 puan ile orta çizginin biraz altında, ayılar momentumun kontrolünü ele geçirmeye ve onu 50'nin altında tutmaya çalışıyor gibi görünüyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version