Rekor, Tam 9 SAATLİK Canlı Yayın! Kripto Para Tarihinin En Uzun Yayını!

Kripto Sözlük
Kripto Sözlük Youtube kanalında 19 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz Kripto Sözlük gecesi sabaha kadar sürdü. Tam 9 saat süren canlı yayında Bitcoin (BTC) Ethereum, Litecoin, XRP ve daha onlarca altcoin analizleriyle kripto para tarihinin en büyük canlı yayını olarak tarihe geçti!

Kripto Sözlük gecesi on binlerce kişi tarafından izlendi!

Cumartesi günü Kripto Sözlük Youtube kanalında gerçekleştirdiğimiz canlı yayın on binlerce kişi tarafından izlenirken onlarca kripto paranın analizi canlı canlı yapıldı, izleyicilerin sorularına tek tek yanıtlar verildi. Cumartesi akşam saat 22:00'de başlayan yayın sabah saat 7'ye kadar sürdü!

Canlı yayını binlerce kişi izlerken canlı yayının tekrarı da izlenmeye devam etti. Toplamda 436.000 dakika izlenen yayın, 35.000 kişi tarafından heyecanla izlendi ve tekrarı izlenmeye devam ediyor. Kripto para tarihinin en büyük canlı yayını olan Kripto Sözlük gecesi, izleyicilerinden ise resmen 9 saat boyunca tam not almayı başardı!

Canlı yayın bittikten sonra da binlerce kişi tarafından tekrarı izlenmeye devam etti!

Kripto Sözlük gecesi canlı yayın sonrasında da hem canlı yayını izleyenler hem de canlı yayını kaçıranlar için ilgi odağı olmaya devam ederken yayın sonrası tekrarını da binlerce kişi izlemeye devam etti.

Rekor yayının tekrarını izlemek isteyen izleyiciler için de Kripto Sözlük ekibi olarak açıklama kısmına tek tek her konu başlığının dakikaları özenle hazırlandı ve eklendi.

Yayın esnasında genel piyasa analizi ve Bitcoin - altcoin analizi isteyen binlerce izleyicinin analiz isteklerine yanıt verilirken yayın esnasında toplamda 35.608 mesaj gönderildi.

Kripto para tarihinin en büyük canlı yayınını kaçırdım diye üzülme, tam 9 saat süren Kripto Sözlük gecesinin tekrarını buradan izleyebilirsin ya da aşağıdan da direkt videoya ulaşabilirsin.

Ayrıca yeni yapılacak canlı yayınlardan haberdar olmak için Kripto Sözlük Youtube kanalına abone olmayı unutma: https://www.youtube.com/KriptoSözlük
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version