Popüler Ethereum Cüzdanı MetaMask Önemli Özellikler Getiriyor!

matemask cüzdanıConsenSys, DeFi'ın kurumsallığının benimsenmesini arttırmak amacıyla MetaMask'a destek olacağını ve MetaMask cüzdanına kurumsal temelli yeni ve önemli bazı özelliklerin ekleneceğini açıkladı. 

DeFi'nin Kurumsallığında MateMask'e Yeni Özellikler!

Açıklamayı Curv Kurucu Ortağı Dan Yadlin konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. MetaMask, kripto para şirketi olan Curv ile ortaklık yaptı. Ethereum cüzdanı MetaMask, geçen yılı mobil uygulama ve gizlilik merkezli olan bir sürüm geliştirerek başarılı adımlar atarak kendinden epey söz ettirmişti.

2020 yılının son günlerine geldiğimizde ise popüler Ethereum cüzdanı MetaMask, kurumsallığa önem verdiğini ve bu yolda yeni bir sürümü başlatacaklarını duyurdu. Şirketin bu adımı ile merkeziyetsiz finans (DeFi) sektörünün kurumsallık açısından gelişimini ve farkındalığının artırılması hedefliyor. MetaMask'ın hazırladığı sürümü kripto para saklama firması olan Curv üzerinden test edilecek.

"Kurumsal düzeyde DeFi çözümlerine acil bir ihtiyaç var!"

Curv CEO'su ve kurucu ortağı Itay Malinger, kurumsal düzeyde DeFi çözümlerine acil bir ihtiyaç olduğunu söyledi ve DeFi için güvenilir ve güvenli bir kurumsal çözüm olmadığından, kuruluşlar geçici çözüm olarak MetaMask'ın perakende düzeyinde kullanımına veya bireysel uygulamalarla özel entegrasyonlara döndüğü ise aktarılanlar arasında.

Bu yılın başlarında MetaMask, mobil cüzdanını piyasaya sürdü ve Web3 tarayıcı cüzdanını, "bir web sitesiyle ilişkilendirmek için bir veya daha fazla hesap seçme" gibi ek özelliklerle birlikte 8.0'a yükseltti. Şimdi ise popüler ETH cüzdanı Matemask şimdi ise yeni olarak şu özellikleri getirdiğini açıkladı: bütün DApp'ler ve DeFi protokolleri açısından özel entegrasyonlar yerine DeFi stratejilerinde hızlı adımlar atılacak. Dijital varlıklar için kurumsal düzeyde kontrol ve koruma mekanizmalarından yararlanma. DeFi stratejilerini desteklemek için güvenli transferler yürütmek için gereken kurumsal girişimler.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version