Türk Kripto Para Borsası Icrypex XRP Airdrop'unu Desteklediğini Açıkladı!

icrypex.com xrp airdrop spark token
Türk kripto para borsası Icrypex, XRP'nin 12 Aralık'ta gerçekleşecek olan Spark Token Airdrop'unu desteklediğini Twitter'da duyurdu.

12 Aralık'ta cüzdanınızdaki XRP'lerin kayıtlarının alınmasından sonra Spark Token Airdrop'una kullanıcılarının katılabileceğini açıklayan kripto para borsası Icrypex, Airdrop hakkında kullanıcıların tüm sorularını yanıtlayabilecek önemli bir duyuruyu da paylaştı.

XRP airdrop'una katılabilmek için hemen Icrypex'e üye ol ve ayrıca Ledger çekilişine de katıl! https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi

Spark Token Nedir?

Spark token, Flare Network'ün Token'ıdır. Flare Network, Federe Bizans Anlaşmasına uyarlanmış Avalanche konsensüs protokolünü çalıştıran ve Ethereum Sanal Makinesi'nden yararlanan dağıtılmış bir ağdır.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version