Icrypex'ten Beste Naz Süllü: Bitcoin 35.000 Dolara Çıkabilir!

icrypex.com

Icrypex'in araştırma müdürü ekonomist Beste Naz Süllü Icrypex Youtube kanalında Bitcoin ve altcoin'ler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Beste Naz Süllü'nün 5 Aralık gününde Kripto Sözlük'e konuk olduğu yayında Bitcoin'in 20.000 doları geçmesi için artık önünde hiçbir engel kalmadığını söylediğini de hatırlatmakta yarar var.

Ledger çekilişine katıl:
https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi

Beste Naz Süllü, Bitcoin'in %27'lere ulaşarak ciddi anlamda bir yükseliş yaşadığını ve BTC'deki bu yükselişe en büyük öncelik eden kripto para biriminin ise Ethereum olduğunu söyledi.

Litecoin'deki yükselişi daha önceden haberdar ettiğini ifade eden Süllü, LTC'deki yükselişin bitip bitmediğini detaylıca anlatan teknik analizini de videoda paylaştı. Yatırım tavsiyesi olmadan Süllü ayrıca Litecoin'in de en beğendi kripto paralardan biri olduğunu ifade etti.

Bitcoin 35.000 Dolara Çıkabilir!

2018'in zirvesinin BTC için 800 milyar dolarlar olduğunu ve şimdi ise 650 milyar dolar olduğunu aktardı. Şu anda ise Altın'dan çıkanların Bitcoin'e geçtiğini ve BTC fiyatlarını ön plana koyduğumuzda altın kontratlarının aşağıya Bitcoin'deki fiyat artışının yukarı yönlü devam ettiğini ifade etti.

Altın'ın değeri ile Bitcoin'in değeri %3.5'larda seyrettiğini söyleyen Süllü, BTC'nin Altın'dan %1.5 daha alarak %5'e yükselirse Bitcoin'in yatırım tavsiyesi olmadan 35.000 dolara kadar çıkabileceğini aktardı.

Kripto para borsası Icrypex'in araştırma müdürü Beste Naz Süllü'nün detaylı Bitcoin analizi, Ethereum'da bizlerin neleri beklediğini, Chainlink, Litecoin, XRP, AVAX, BAT teknik analizlerinin tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz!
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version