Icrypex'te Son 24 Saatte Kripto Paralarda Neler Oldu? 🔥🔥🔥


Icrypex kripto para borsası verilerine göre 1 Aralık 2020'de günün en çok düşüş yaÅŸayan kripto para birimi XRP oldu. 

Son günlerde Bitcoin (BTC)'in tüm zamanların en yüksek seviyesine gelmesi ve bugün gerçekleÅŸen Ethereum 2.0 ile birlikte piyasada bir düşüş dalgası yaÅŸandı.


Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

Son 24 saatte Icrypex'in verilerine göre günün en çok yükselen kripto para birimleri %0.52 ile Litecoin olurken en çok düşen ise %-3.53 ile Ripple'ın XRP'si oldu.

icrypex kripto para borsası

Ethereum gün içerisinde 563 dolara kadar düştükten sonra geri toparlanmaya baÅŸladı ve yazının yazıldığı sırada 596 dolar civarından iÅŸlem görmeye devam ediyor.

Icrypex kripto para borsasının günlük Ethereum teknik analizine göre;


Ethereum Analiz- Ethereum Proof of Work’ten Proof of Stake 'e geçecek yeni teknolojisi 2.0’ın ilk etabı için saatleri geri sayıyor. Proof of Stake mekanizması yani “Hisse Kanıtı” enerji tüketimi ve masrafları gibi sorunları ortadan kaldırmak adına bir çözüm olarak sunulan bu model madencilik sisteminde köklü deÄŸiÅŸikler gerçekleÅŸtirdi. Bunun yanında Ethereum’un da 2.0 güncellemesi ile PoS sistemine geçecek olması bu yeni oy birliÄŸi mekanizmasına olan ilgi ve güveni de bir hayli artırdı.
 
Bu sabah 610$ seviyelerinden fiyatlanan ETH/USD geçiÅŸin ardından kar realizasyonu yaÅŸanır mı soru iÅŸaretlerini de beraberinde getirse de önceki gün 500$ seviyesinin altına inen ETH/USD’de bu geri çekilme piyasa genelinde alım baskısı oluÅŸturdu ve dönüşü de hızlı oldu. Åžimdi ise 610-622$ bölgesi direnç olarak karşımıza çıksa da bu bölgenin kırılması sonrası önemli bir direnç bulunmuyor. Geri çekilmelerde de kanal orta bandı 540$ bölgesinden geçiyor. Günün Ethereum bazında önemi nedeniyle dalgalanmalara karşı dikkatli olmak gerekir. Görünüm yükseliÅŸ trendi yönünde ancak ÅŸimdilik fiyatlar sakin.

Dirençler: 625 / 645 / 670

Destekler: 575 / 550 / 530


Icrypex'in günlük XRP analizine göre;

Ripple Analiz - Ripple, dün 0,6250$ seviyelerinde gezinirken Bitcoin öncülüğünde biraz daha toparlanarak 0,6500$ civarına yükseldi. Toplam piyasa deÄŸerine göre en büyük üçüncü kripto para birimi XRP, tam anlamıyla Bitcoin’in (BTC) yükseliÅŸini aratmayacak ÅŸekilde yukarı tırmanmaya baÅŸladı. Ripple yöneticisi Asheesh Birla, XRP için daha verimli ve global bir ödeme sistemi sunabileceÄŸine deÄŸindi. Özellikle kurumsal ÅŸirketlerinde büyük ilgi gösterdiÄŸi Ripple için “sektörde yalnızca Bitcoin var” algısını yıktığını belirtti. Ödeme sistemleri yanında e-ticaret alanında da çalışmalar yapacaklarını duyurdu.
 
XRP/USD'de dün önemli olan direnç seviyesi 0,6470$'ı kırıp 0,6890$ seviyesine kadar yükseliÅŸler izlendi. XRP 0,6490$ seviyelerinde iÅŸlem görmekte olup kendisine 0,65$ ve 0,79$ aralığında iÅŸlem bandı oluÅŸturdu. Volatilitede destek dirençlerin iyi takibi uzun sürede yapılabilecek mesafeyi iÅŸlem bazında daha da kısaltabilir. Henüz fiyatların sindirilmemiÅŸ olup oynaklığın yüksek olduÄŸunu söyleyebiliriz. 

Dirençler: 0,6845 / 0,7200 / 0,7620

Destekler: 0,6075 / 0,5660 / 0,5300

Icrypex kripto para borsasında işlem gören Bitcoin teknik analizi ise şu şekilde;

Bicoin Analiz - Bitcoin ve diÄŸer altcoinler kasım ayına damga vuran bir bitiriÅŸ yaparak yeni aya hızlı baÅŸladı. Bitcoin 19,870$ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine eriÅŸti. Ãœstelik bu sefer balon söylemlerinin dışında bir yükseliÅŸle hareket gerçekleÅŸtirdi. Hafta sonu stabilkoinlere giriÅŸlerde azalma vardı. Dün Grayscale fonunun yaptığı açıklamada kurumsalların rotasyon deÄŸiÅŸikliÄŸinde altından çıkarak bitcoine yöneldiklerini söylemesi ile temeli kuvvetli olan haber bazlı bir yükseliÅŸ yaÅŸadık. DiÄŸer tarafta bu bir baÅŸlangıç olabilir mi sorusunda bireysellerin bu hareketin biraz dışında kaldıklarını HODL edilen BTC tutarının 5 ayın en düşüğüne gerilemesiyle cevaplıyoruz. FOMO dediÄŸimiz fırsatı kaçırma korkusu ile bireysel yatırımcıların yeni alımları ile karşılaÅŸabiliriz.
 
Teknik olarak BTC/USD’yi ele aldığımızda; rekor seviye görülmesinin yanı sıra 19,500$ üzerinde 16 saatlik ilk olarak kapanış gerçekleÅŸtirmeli ardından iki gün kuralı gereÄŸi bu bölgeyi izlemek gerekir. Ancak momentum halen daha korunuyor. Dolayısıyla geri çekilmelerde altta yer alan destek noktalarını takip etmek gerekir. görünüm pozitif ve yükselen trend yönünde. 

Dirençler: 20,020 / 20,585 / 21,440

Destekler: 18,590 / 17,735 / 17,165

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version