Icrypex Borsası Tether (USDT) Para Birimini Listeledi

Icrypex Borsası Tether (USDT) Para Birimini Listeledi
Kripto para borsası Icrypex, son günlerde LINK, AVAX gibi popüler kripto paraları listelemesiyle gündeme gelmişti. Şimdi ise Icrypex, Tether (USDT) desteği getirdiğini duyurdu!

Icrypex kullanıcıları Bitcoin ve birçok popüler altcoin'i TL ya da USD ile zaten alıp satabiliyordu, şimdi ise kullanıcılar hem Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve birçok popüler kripto parayı TL ya da USD ile işlem yapabilirken artık USDT ile de işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Kullanıcılar tarafından da olumlu karşılan bu gelişmeyle beraber ek olarak USDT, TL alıp satılabilecek.

Tether (USDT) Nedir?

Tether yani kısa adıyla USDT, Tether Limited tarafından Temmuz 2014'te kurulan ve 1 dolara sabit olduğu iddia edilen bir stabilcoin'dir. Tether (USDT)'nin sembolü "₮" şeklinde kullanılır. USDT, piyasaya ilk çıktığı zamanlar adı RealCoin idi. Yeniden markalaşmaya gidildikten sonra yeni adıyla yani Tether olarak değiştirildi.

Ledger Çekilişi:

Icrypex Telegram:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version