Icrypex'ten Beste Naz Süllü: Bitcoin'in 20.000 Doları Geçmesi İçin Her şey Hazır!

icrypex.com
Türk kripto para borsalarından Icrypex'in araştırma müdürü ekonomist Beste Naz Süllü Kripto Sözlük'ün konuğu oldu.

Finans Mühendisi Beste Naz Süllü, Kripto Sözlük'e katıldığı yayında, 1 Aralık'ta Bitcoin (BTC)'in tarihinin en yüksek seviyesini gördükten sonra BTC'nin ilgi ve alakanın ciddi anlamda yükseldiğini, bakış açısının çok daha iyi seviyelere geldiğini, insanların çok daha fazla kripto paraları sormaya başladığını ifade etti.


Icrypex'te Neler Oluyor?

Beste Naz Süllü, Icrypex'in kullanıcılarına ücretsiz sunduğu günlük kripto para analizi konusunda kendilerini geliştirmeye devam ettiğini, analizlerini her zaman senaryolara bağladıklarını ifade etti. Ayrıca Süllü, kullanıcılarına günlük sundukları analizlerdeki haberlere mutlaka bakmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.

Ethereum 2.0 Başladı! Yatırımcılar Nelere Dikkat Etmeli?

Icrypex'in araştırma müdürü ekonomist Beste Naz Süllü, Ethereum 2.0 ile ilgili ilk izlenimlerini paylaşırken insanların genellikle Ethereum 2.0'ı bir proje gibi gördüğünü, sanki bir anda geçilecek ve bir anda bitecek gibi gördüğünü ifade ederken aslında Ethereum 2.0'ın bir süreç olduğunu ve daha bu yolun en başındayız, ortalama 2 yıllık bir sürecin karşımızda olduğunu sözlerine ekledi.

Ethereum (ETH)'un artık belli bir banda oturduğunu ve bundan sonrası için de ETH'nin daha hızlı, artık daha fazla işlem yapabileceğini, ayrıca stake imkanı sunduğu için de Ethererum 2.0 geçişiyle beraber ETH stake miktarı arttıkça Ethereum'daki oynaklığın biraz azalacağını aktardı.

Ayrıca Süllü, Ethereum'da hala gidilecek ciddi bir yolun olduğunu söylerken BTC zirveye oynarken Ethereum'un zirve için hala yolu olduğunu ifade etti.

Bitcoin 20.000 Doları Aşacak mı?

Bitcoin'in 20.000 doların aşması için tüm şartların uygun olduğunu aktaran Beste Naz Süllü, özellikle Paypal'daki gelişmelerin altını çizdi. Paypal'ın 346 milyonluk kullanıcısının %17'sinin BTC işlemi yaptığını aktarırken Paypal'ın ödeme sistemi olduğu için en hızlı müşterilerine ulaştıracak şirket olduğunu aktardı. Ayrıca 320 milyon kullanıcılı 320 milyon kullanıcılı Spotify'ın artık Bitcoin ile ödeme almaya başlayacağını ve eskiden bireysellerin FOMO'su varken yani kaçırma korkusu vardı, şimdi ise kurumsal şirketlerin FOMO'su olduğuna dikkat çekti. Bu sebeple yatırım tavsiyesi vermeden Bitcoin'in 20.000 doları geçmesi için her şeyin hazır olduğunu ifade etti.

Bitcoin Destek ve Direnç Neresi, Düşecek mi Yükselecek mi?

Beste Naz Süllü, Bitcoin için major desteğin 18.000 dolar olduğunu ve BTC için 18.000 dolara kadar düzeltme beklediğini, BTC'nin daha aşağı sarkmadığı sürece gayet sağlıklı bir düzeltme olacağını aktardı. Bitcoin'in ise 20.000 doları rahat geçebileceğini ve çok güçlü bir direnç olmadığı söyledi.

LINK, AVAX, XRP'de Neler Olacak?

XRP için 12 Aralık'ın çok kritik olduğunu aktaran Süllü, XRP'nin Ripple'ın merkeziyetinden kurtulduğu gün XRP'nin çok ciddi hamleler yapabileceğini ifade etti. 12 Aralık'taki Airdrop olmasaydı Ripple'ın XRP'isinin 0.45'lere kadar geri çekilebileceğini, orada ciddi bir OBO olduğunu aktardı.

Chainlink, AVAX, Litecoin'de alım fırsatı olup olmayacağını yorumlayan Kripto para borsası Icrypex Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü, analizlerini de Kripto Sözlük izleyicileriyle paylaştı.

Beste Naz Süllü'nün Kripto Sözlük'e konuk olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version