Eski CIA Çalışanı Bitcoin'i Övdü, Doları Eleştirdi!

ABD'li CIA çalışanı Edward Snowden, ABD dolarına karşı Bitcoin'i övdü.

Son günlerde BTC üzerine yorumların arkası kesilmiyor. ABD'li eski CIA çalışanı Edward Snowden da Bitcoin yorumlarını paylaştı. CIA'de istihbarat uzmanı olmasının yanında hem de bilgisayar uzmanı olan Edward Snowden, ABD dolarının 2013'ten bu yana BTC'ye karşı %99,93 değer kaybettiğine dair bir tweet paylaştı.

Eski CIA çalışanı Edward Snowden, ABD dolarının BTC'ye karşı ciddi değer kaybını ifade ederken bir yandan da Bitcoin'in yükselişini vurguladı. Edward Snowden Twitter üzerinden şu ifadelerde bulundu: "Doların 2013 yılından bu yana, Bitcoin'e kıyasla %99,93 değer kaybettiğini öğrendim."

Alıntıladığı mesajında, fastfood zinciri McDonald's fiyatları üzerinden enflasyona gönderme yapan Edward Snowden, ABD'de 1 dolar karşılığında satılan menülerden McChicken'ın çıkarıldığını esprili bir dille ifade etti: Kötü dönemleri geride bıraktığımızı sanıyordum, ama sonra karım bana McChicken'ın dolar menüsünden çıkardıklarını söyledi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version