Cover Protocol Hack'lendi, %90'dan Fazla Düştü!


Yine başka bir DeFi protokolü bilgisayar korsanlarının kurbanı oldu. Cover Protocol, dakikalar içerisinde %90'dan fazla düştü.

Büyük düşüşlere neden olan başka bir DeFi saldırısı daha yaşandı. Bu sefer kurban Cover Protocol'dü ve COVER Token'ı dakikalar içinde %90'dan fazla düştü.

860 Dolardan 70 Dolara Düştü!

İlk bakışta, saldırganların 2 milyon dolarlık para ile ortadan kaybolduğu ifade edildi. Cover Protocol'ün teşvik sözleşmesindeki sonsuz madencilik” üzerinden bug bulan hacker, kendisine istediği kadar COVER token yarattı.

Ve görülüyor ki COVER ekibi, doğru adımlar atmazsa proje güvenilirliğini ciddi anlamda kaybedebilir. Protokolün arkasındaki ekip, en azından şimdiye kadar herhangi bir açıklama yapamadı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version