BitMEX'e Yeni CEO!

BitMEX'e Yeni CEO
Kripto türevleri borsası BitMEX'in ana şirketi olan 100x Group, yeni CEO'su olarak Alman borsa dünyasının bir emektarını işe aldı.

Resmi duyuruya göre, yeni CEO Alexander Höptner 100X'in "stratejik yatırımlar, inovasyon ve BitMEX platformunun iyileştirilmesi yoluyla dijital finansal hizmetlerin evrimini şekillendirme konusundaki daha geniş vizyonunu" takip edecek. Yasal sorunlar, kripto türev borsasını sarstı ve Pazartesi günü, Alexander Höptner'in 1 Ocak'tan itibaren CEO olarak hükümdarlığı alacağını söyledi. Höptner, daha önce Börse Stuttgart ve Deutsche Börse AG'de pozisyonlarda bulundu.

Geçici CEO Vivien Khoo istifa edecek

Alexander Höptner yakında yönetim kuruluna katılırken, geçici CEO Vivien Khoo şimdi istifa edecek. CEO, bu endüstrinin geleceğinin, kurumsal ve perakende yatırımcılar için yenilikçi, likit ve adil olan düzenlenmiş bir ticaret ortamı sağlayanlara giderek daha fazla ait olacağını ekledi. Şirket, CFTC ile yaptığı son çalışmalardan sonra düzenleyici açıklığa şiddetle ihtiyaç duysa da, kullanıcılarını nasıl etkileyeceğini görmek ilginç olacak. Höptner, Börse Stuttgart'ın bir kripto ticaret yan kuruluşu olan BISON'un yapılandırılmasında rol oynayan Euwax AG'yi yönetti.

BitMEX, Amerika Birleşik Devletleri'nde yasal sorunlarla karşı karşıya

BitMEX'in kurucuları Arthur Hayes, Ben Delo ve Samuel Reed, suç isnadıyla suçlanmalarına ek olarak, Kaliforniya'da tel dolandırıcılığı, kara para aklama, çalıntı malların eyaletler arası nakliyesiyle uğraşan bir RICO (Haraç Etkileyen ve Yolsuz Kuruluşlar Yasası) işletmesi için dava açıyorlar. BitMEX ve iddia edilen RICO planıyla ilişkili diğer personeller de davada sanık olarak adlandırılıyor. En son dava, bir kripto para birimi trader'ı ve bir kripto haber toplayıcısının sahibi olan Păun Gabriel-Razvan tarafından açıldı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version