Bitcoin Artık Wall Street'te Ev Sahibi!

Bitcoin Wall Street S&P DJI

S&P Global, CME Group ve News Corp'un ortak bir girişimi olan S&P Dow Jones Indices, 2021 yılında kripto para endeksleri başlatacağını duyurdu.

Ledger çekilişine katıl!

S&P DJI, dün yayınladıkları bir basın bülteninde başta lider kripto para birimi Bitcoin ve Altcoin'leri "yeni bir varlık sınıfı" olarak tanımladı.

Bitcoin ve 550 kripto paraya Wall Street yolu göründü!

Şirket, Bitcoin dahil 550 kripto para birimini içinde bulunduran endeksleri başlatmak için ABD'li Blockchain şirketi Lukka ile anlaşmaya vardı. S&P DJI Küresel İnovasyon ve Strateji Başkanı Peter Roffman, "Bitcoin ve kripto paralar günümüzde hızla yükselen bir varlık sınıfı haline geldi. Kripto paralarla birlikte bağımsız, güvenilir ve kullanıcı dostu göstergeler için artık vakit geldi" dedi ve Roffman şu ifadeleri ekeldi: Sektöre daha fazla şeffaflık sağlamak için Blockchain şirketi Lukka ile çalışacağımız için heyecanlıyız."

Lukka CEO'su Robert Materazzi, "S&P DJI ile yaptığımız anlaşma, kripto para ekosistemi ve geleneksel finans hizmetleri arasında bir köprü görevi göreceğine inanıyoruz, hızla olgunlaşan kripto para sektöründe S&P DJI gibi son derece saygın markalar ile çalışırken kurumsal standartları oluşturabilmek ise fazlasıyla büyük öneme sahip." dedi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version