PayPal'dan Sonra American Express'te Kripto Para Alanına Giriyor!

American Express Bitcoin
ABD'nin en büyük finans şirketlerinden biri olan American Express, kurumsal bir kripto para ticaret platformu FalconX'e yaptığı son yatırım ile kripto para piyasasına girdi.

PayPal'dan sonra yeni bir müjde daha geldi! ABD finans devi American Express, kurumsal bir kripto para ticaret platformu olan FalconX'e yaptığı son yatırımla kripto para piyasasına girdi. American Express Ventures, yatırımın gerçek boyutunu açıklamadı. FalconX'in resmi  basın açıklamasına göre American Express, son ortaklık ile kripto paralar ile ilgili hizmetler sunmak için potansiyel bir fırsatı keşfetmeyi planlıyor. ABD merkezli girişim, kurumsal yatırımcılara odaklanan bir kripto para birimi ticaret platformudur.

American Express, yaklaşık 95 milyar dolarlık piyasa değerine sahip

1850'de kurulan American Express, merkezi New York'ta bulunan ABD'deki en eski finans şirketlerinden biridir. ABD finans devinin mevcut piyasa değeri yaklaşık 95 milyar dolar. Şirket kısa süre önce kripto paralarayönelik artan talebi karşılama çabalarını arttırmıştı. FalconX'e yapılan son yatırım, gelişen kripto para piyasasının benimsenmesine yönelik bir başka adım. ABD şirketi, yatırım yöneticilerinin kripto para birimlerini geleneksel varlıklara karşı enflasyonist bir koruma olarak ele aldığını belirtti. FalconX, kripto para birimi ticaret hizmetlerini genişletmek için farklı girişimlerden yaklaşık 17 milyon dolar topladı. 

FalconX, kurumsal müşterilerde büyük bir artış olduğunu bildirdi

 American Express Ventures Küresel Başkanı Harshul Sanghi, yatırıma ilişkin yorumda bulundu ve "FalconX, tek bir yerde keşif ve fiyatlandırma sağlayan bir platform aracılığıyla giderek karmaşıklaşan kripto para alanına basitlik getirmeye yardımcı oluyor." American Express Ventures, ödeme ekosisteminin gelişmekte olan alanlarını daha iyi anlamanın bir yolu olarak girişimlere yatırım yapıyor ve dijital para birimleri de dahil olmak üzere dijital varlık alanında yeniliği teşvik etmeye devam eden FalconX'i desteklemekten memnuniyet duyuyoruz” dedi. FalconX, ABD finans devinin son yatırımına ek olarak kurumsal müşterilerde ve gelirde de büyük bir artış olduğunu bildirdi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version