XLM Fiyat Analizi: Ani Bir Hareket Gelebilir!

XLM fiyat analizi
XLM Analiz - 25 Kasım'da 0.2334 dolarlık ulaştığı zirveden sonraki gün 0.1452 dolara kadar düşüş yaşadı. Yazının yazıldığı sırada ise XLM 0.1957 dolardan işlem görüyor.


Şimdi ise 4 saatlik grafiklere göre XLM'de simetrik üçgen var. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de üçgenin üst direncini kırması ve yerini sağlama alması durumunda kademeli bir yükseliş gelebilir. Simetrik üçgenin alt desteğini kırar ve tutunamazsa kademeli olarak düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.
XLM fiyat analizi

Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre ilk direnç 0.2012 dolar ve söz konusu 0.2012
 dolar simetrik üçgenin üst kısmında bulunan direnç. Burayı hacimli bir şekilde aşarsa XLM, kademeli şekilde yükselebilir. Sonraki olası direnç noktaları ise; 0.2115 - 0.2211 ve 0.2272 dolar. Stellar, 0.1948 doların altına iner ve tutunamazsa XLM simetrik üçgene göre kademeli bir düşüş yaşayabilir. XLM için olası destek noktaları ise 0.1948, 0.19 ve 0.1827 dolar, 8,90 ve 7,10 dolar olarak görünüyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version