Bu Uygulamaya Dikkat! Kripto Paralarınız Çalınabilir!

sahte uniswap uygulaması
Bilgisayar korsanları kripto paralar popüler oldukça ünlü platformların sahte site ve uygulamalarını yapmaya devam ediyor.

Google Play Store'daki sahte UniSwap uygulaması her ne kadar kaldırılmış olsa da, karşınıza çıkabilecek olası APK indirme ya da yazılım mağazalarına yeniden eklenebilecek ahte uygulamalara çok dikkat etmek gerekiyor.

Avustralya merkezli Nuggets News kurucu ve CEO'su Alex Saunders, Google Play Store'da listelenen sahte Uniswap uygulaması ile bir kullanıcının 20.000 dolar kaybettiğini ifade etti. "Uniswap DEX" adlı uygulama, 10 Kasım tarihinde PlayStore'da listelenmişti. Yapılan şikayetler üzerine uygulama Google PlayStore'dan kaldırıldı.

Gerçekleşen hırsızlık iddiasına göre, kullanıcı Uniswap'e erişim sağladığını zannederek özel anahtarını girdi ve hesabından 20 bin dolar çalındı.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version