Rus Enerji Devi Kripto Para Madenciliği Yapacak!


Moskova merkezli En + Group, madencilik çiftliği operatörü BitRiver ile ortak girişim aracılığıyla kripto para madenciliği alanına girdiğini duyurdu.

Rus enerji devi En + Group'un açıklamasına göre, madencilik çiftlik operatörü BitRiver ile ortak girişimde buluşacaklar. Bit+ adlı ortak girişim, daha çok dünyanın en büyük bağımsız hidroelektrik jeneratörü ve alüminyum üreticileri olarak bilinen Londra Borsası'nda listelenen şirket için bir ilktir. Russian En + Group, yeni şirkette %80 hisseye sahipken, BitRiver kalan %20 hisseye sahip. BitRiver, blok ödül madenciliği için Rusya'daki bilinen en büyük barındırma sağlayıcısıdır ve yaklaşık 100 megawatt değerinde müşterilerin ASIC madencilik makinelerine ev sahipliği yapmaktadır.

BitRiver tesisin operasyonlarını çalıştıracak ve yönetecek

BitRiver, tesisin faaliyetlerini Rusya Federasyonu'nun büyük Bratsk rezervuarıyla tanınan Irkutsk bölgesindeki bir şehir olan Rusya'nın Bratsk bölgesindeki tesislerinin yakınında yürütecek ve yönetecek. En + Group'un Enerji İşi Başkanı Mikhail Khardikov şunları söyledi: "Irkutsk Bölgesi'ndeki veri merkezlerinin geliştirilmesini aktif olarak destekliyoruz." İki şirket, Bit + 'ın kripto para madenciliği tesisinin ilk aşamasının, En + tarafından sağlanan on megawatt saatlik kapasite ile halihazırda çalıştığını duyurdu. Bit +, ilk aşamayı Aralık ayına kadar tamamlamayı planlıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version