PayPal Kripto Para Odaklı Bir Hesabı Askıya Aldı!

paypal kripto paraSon günlerde kripto paralarla anılmaya başlayan ödeme devi Paypal'ın bir kullanıcısı, hesabının askıya alındığını ve kripto paralarına el konulduğunu iddia etti.

ABD'de yaşadığını ifade eden bir Reddit kullanıcısı TheCoolDoc ödeme devi PayPal'ın hesabının "olası risk nedeniyle" kalıcı olarak askıya aldığını iddia eden bir paylaşımda bulundu. TheCoolDoc adlı kullanıcı, yasal olmayan bir işlem yapmadığını, bir hafta içerisinde en az 10 defa kripto para alıp sattığını, PayPal'ın ise gerçekleşen her işlem için kullanıcıdan açıklama istediğini aktardı.

TheCoolDoc'un Reddit'te yaptığı paylaşıma göre; PayPal, kullanıcıya platformu kullanarak "daha fazla iş yapamayacağını" belirten bir bildiri gönderdi. Kullanıcı hesapta kalan 462 doların 180 günlük beklemeye alındığını ifade etti.

Reddit kullanıcısı, bu durumun yanlışlıkla olduğunu söylerken şu ifadelerde bulundu: "Yanlış bir şey yapmadığımdan %100 eminim ve bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. 1 hatfa içerisinde en az 10 en fazla da 50 al-sat işlemi yaptığımı düşünüyorum" diye açıkladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version