Litecoin (LTC) Kısa Vadeli Fiyat Analizi: 10 Kasım

LTC fiyat analiziBitcoin piyasası, altcoin piyasasındaki kazançları ve kayıpları gölgede bırakıyor. Litecoin, Bitcoin ayarlarında hareket ediyor ve Cumartesi günkü son düşüşle birlikte LTC pazarı düşüş eğilimi oluşturacak şekilde değişti.

LTC fiyatının ani bir düşüş yaşanmadan önce zirveye ulaştığı görüldü. Direnç 64,89 dolar olarak kaydedildi ve Litecoin bu noktaya ulaştığında aşağı yönlü bir yörüngeye girdi.

Litecoin 4 saatlik grafik
Yukarıdaki 4 saatlik grafiklere göre Litecoin'de bir alçalan üçgen var. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de takozun alt destek çizgisini kırması ve orada tutunabilmesi durumunda düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

Mevcut düşüş trendinin devam etmesi durumunda Litecoin için daha düşük fiyatlar beklenebilir, ancak düşüşlerle yatay olarak 57,73 dolar işaretlendi. Bu dipler, LTC'nin alçalan bir üçgenin bir parçasını oluşturdu.

Piyasadaki oynaklık göz önüne alındığında, LTC fiyatı güçlü bir kazanç ve ardından güçlü bir kayıp yaşadı, ancak bu eğilimi tersine çevirmeyi başaramadı. Bu, piyasada düşüş eğilimi gösterdi ve Litecoin'in aşağı doğru başka bir salınım yaşayabileceği anlamına gelebilir.

Yukarıdaki palçalan üçgen, LTC'de bir düşüşün olduğunu gösteriyor. 58 doların altına düşmesiyle 57 dolar ve 55 dolar olarak işaretlenmiş güçlü destekler görünüyor, Litecoin'in durumu buralardan tersine dönebilir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version