Litecoin Fiyat Analizi, Satış Baskısı Devam Ederse Neler Olabilir?

ltc fiyat tahmini
Popüler kripto para birimi Litecoin, 24 Kasım'da 94 doları gördü ancak değerinin yaklaşık %46'sını kaybetti ve 94 dolardaki satış baskısına dayanamadı.

Ledger Çekilişi: https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi
icrypex
Kripto para borsası
Icrypex üzerinden gerçekleştirdiğimiz Litecoin fiyat analizi bizlere gösteriyor ki, Litecoin dün akşam saat 18:00'de 66 dolar desteğine inmesinin hemen ardından güçlü bir yükseliş yaşadı. 22:00'deki 4 saatlik mumda yükselişin ardından LTC, 71 dolar seviyesine kadar tekrar çıktı ve Litecoin'in bu seviyenin üzerinde tutunamadı. Sonraki 4 saatlik mumda ise LTC fiyatı 66 seviyesine kadar indi. Yazının yazıldığı sırada ise Litecoin, 67 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Fiyatın 71 dolar civarında devam etmemesi satış baskısının güçlü olduğunu gösteriyor. BTC'nin yaşadığı düşüşe baktığımızda LTC'nin de Bitcoin'de yaşanabilecek olası bir düşüşle birlikte bir kez daha aşağı yönlü hareket etme ihtimali kesin olmamakla birlikte bulunuyor. Olası bir yükseliş hareketinde ise LTC'nin yeniden 71 dolar direncini test etmesi muhtemel.

Litecoin'in 71 doların üzerine çıkması ve orada yerini sağlama alması çok önemli. 71 dolar direncini kıramaması durumuna ise fiyatın satış baskısını kıramadığı kesin olmamakla birlikte söylenebilir. Fiyatın 71 dolar ve üzerine yapacağı hareketler LTC için önemlidir; popüler kripto para için kısa ve orta vadeli beklentileri etkileyebilir.

Litecoin için destek ve direnç bölgeleri neresi?

Popüler kripto para birimlerinden biri olan Litecoin (LTC) için olası direnç bölgeleri 76 - 68 ve onu takip eden 97 dolar olduğunu söyleyebiliriz. LTC için destek bölgeleri ise yukarıdaki grafiğe göre, 66,33 - 62 ve 59 dolar.

Litecoin Nasıl Alınır?

Listelerde 7. sırada olan Litecoin (LTC)'i kendi araştırmalarınız sonucu satın almak isterseniz eğer Türk kripto para borsası Icrypex'i kullanabilirsiniz. Düşük komisyonlu ve uzman kadrosuyla 7/24 ilgili çağrı merkezi kullanıcılarına hizmet vermektedir.

Icrypex'ten banka transferi ile Bitcoin ve Chainlink gibi Altcoin'leri alabilir, isterseniz de 7/24 kredi kartı ve papara ile kripto para satın alabilirsiniz.

Icrypex web sitesi:
Icrypex Telegram kanalı:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version