Icrypex'ten Ozan Kara: Bitcoin'in Yeni Zirve Oluşturmasını Bekliyorum, XRP'de Ciddi Bir Geri Çekilme Olabilir!

icrypex

Türk kripto para borsalarından Icrypex'ten Ozan Kara, Kripto Sözlük'ün konuğu olarak genel piyasayı analiz ederken Coinbase CEO'sunun yaptığı açıklamaları, Bitcoin ve Altcoin rallisi bitiyor mu ve Ethereum 2.0 ile bizleri nelerin beklediğini, ETH 2.0'ın yatırımcılara para kazandırıp kazandırmayacağını değerlendirirken çalkantılı piyasada Icrypex kripto para borsasındaki gelişmeler hakkında düşüncelerini ifade etti.

Ledger çekilişine katıl:
https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi


Ozan Kara, Kripto Sözlük'e katıldığı yayında, geçtiğimiz günlerde Coinbase CEO'sunun açıklamasını değerlendirirken; açıklamanın içeriğinin mantıklı olmayan bir regülasyon olduğunu ifade etti. Ortada net bir şey olmamasına rağmen ve Bitcoin'in yeni bir tarihi zirveye doğru yükselişinde ortaya atılmış, kaynaksız bir açıklama olduğunu ifade etti. Coinbase CEO'sunun sadece bir duyum aldığını ve bu duyumun içeriğinin kişisel cüzdanların KYC sürecine dahil edildiğini, KYC sürecini yapmayan cüzdanların borsalarda transferine izin verilemeceğini aktardı. Böyle bir regülasyon varsa kripto paraları, Blockchain'i gerçekten bilen kişilerin değil, bunları nasıl kontrol ederiz şeklinde ortaya çıkmış detaylı düşünülmüş bir regülasyon olmadığını sözlerine ekledi. Kripto paraların ABD'yi oyun dışında bıraktığını ifade eden Kara, olası bir regülasyonun temelinde bu korkunun yattığını ve bu açıklamalardan sonra da yeni bir rekor kıracak BTC'de satış baskısı yarattığını sözlerine ekledi.

"Benim Bitcoin'e İnancım Hiçbir Zaman Değişmedi!"

Ozan Kara, kripto paraların her zaman gündeminde olacak bir konunun ise BTC 300 bin dolar olsa da insanların bir devletin regülasyonla Bitcoin'in fiyatının 0 indirip indiremeyeceğini sorgulamaya devam edeceğini ifade etti. Bitcoin'e inancının hiçbir zaman değişmediğini ifade eden Ozan Kara, insanların inancının da değişmediğini aktardı. Bitcoin'in ise bir ülke regülasyonuyla yok edilemeyeceği aktarılanlar arasında.

"Icrypex Yatırımcılarında Olumsuz Bir Hava Yok"

Bu düşüşlerin olumsuz bir hava yaratmaktan çok insanlar tarafından yeni bir alım fırsatı olarak görüldüğünü, Icrypex yatırımcılarında da olumsuz bir hava olmadığını sözlerine ekleyen Kara, Icrypex'in hacimsel olarak büyüyerek yoluna devam ettiğini ifade etti.


Bitcoin ve Altcoin Rallisi Bitiyor mu?

Kripto para borsası Icrypex'ten Ozan Kara, bir finansal varlık 2 günde bir birim ileri giderken 2 günde bir birim de geri gelebilir dedi. Kripto paralarda yukarı gidişler basamak basamak olurken düşüşler bir anda boşluğa düşer gibi gerçekleştiğini ifade etti. Bunların çok normal olduğunu ifade eden Kara, Mart'ın başından başlayan trendin kırılmadığını, yatırım tavsiyesi vermeden aşağı yönlü bir düşüş beklemediğini ifade etti. 

"Ethereum Konusunda Beklentilerim Pozitif"

1 Aralık daha olmadan stake işleminin tamamlandığını ve en son 750 bin Ethereum'a kadar, yani Ethereum stake miktarının 1.5 katı kadar fazla stake olduğunu ifade eden Ozan Kara, %22'lere ulaşan bir faizin konuşulduğunu da sözlerine ekledi. Yüksek bir faiz oranı gibi gelmeyebilir, ama 8 ay önce 100 dolar olan bir Ethereum'un şu an 500 dolardan fazla olduğunu ve bir de faiz verdiğini düşününce stake oranın daha da fazla seviyelerine geleceğini aktardı. Ethereum 2.0'ın önümüzdeki sene de devam edeceğini ifade ederken yine yatırım tavsiyesi vermeden Ethereum için beklentilerinin ciddi anlamda pozitif olduğunu ifade etti.

"XRP'de Ciddi Bir Geri Çekilme Bekliyorum"

12 Aralık'ta Ripple cüzdanların fotoğraflarının çekileceğini ve XRP sahibiyseniz DeFi'da kullanılabilecek Spark Token hediye edileceğini ifade eden Kara, 12 Aralık'tan sonra satış baskı oluşabileceğini bununla birlikte bir korku atmosferiyle XRP'de ciddi bir geri çekilme olabileceğini yatırım tavsiyesi olmadan aktardı.

Icrypex'ten Ozan Kara'nın Aralık ayı Bitcoin ve Altcoin'ler için beklentilerini paylaştığı, Ethereum ve XRP hakkında önemli yorumlarının tamamı Kripto Sözlük'e konuk olduğu videoda!
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version