Son 1 Yılda %190 Büyüyen Ethereum Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Ethereum hakkında bilmeniz gerekenler
Ethereum Bitcoin, Litecoin ve hatta Ripple gibi diğer kripto para birimlerinden büyük ölçüde farklıdır. Ethereum, akıllı sözleşmeler için bir blok zinciri protokolüdür ve ETH olarak da adlandırılan Ether, Ethereum blok zincirine güç veren yerel kripto para birimidir.

Ledger kazan:
https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi

Ethereum, esasen blockchain üzerine kurulu bir süper bilgisayar olan Ethereum Sanal Makinesi adını verdiği şey üzerinde akıllı sözleşmeler yürütür. Benzersiz yapısı ve türünün ilk örneği olması nedeniyle, Ethereum fiyat tahminleri son derece yüksek olabilir, pek çok yatırımcı ve endüstri uzmanı uzun vadede Ethereum büyüyeceğine inandığını ifade etmektedir. Kendi araştırmalarınız sonucu Ethereum'a yatırım yapmak isterseniz Icrypex'i tercih edebilirsiniz: www.icrypex.com

Ethereum'un bir ağ olarak öngörülen büyümesi de yüksektir, çünkü Blockchain yalnızca akıllı sözleşmeler ve işlemler için kullanılmaz, aynı zamanda gerçek kripto para varlıkları genellikle Ethereum'un blok zinciri üzerine kurulur ve kripto para pazarının geleceği hakkında spekülasyon olumlu olduğu için ona katma değer sağlar.

Kripto para birimlerini çevreleyen çok fazla pozitiflik olduğu ve Ethereum potansiyeli çok yüksek olduğu için, çoğu kişi "Ethereum Bitcoin gibi yükselecek mi" ve "Ethereum'un fiyatı ne kadar yükselebilir?" Bu Ethereum fiyat tahmin kılavuzu, tahmini büyümenin ve yıllar içinde Ethereum'un öngörülen değerinin net bir resmini çizmeye yardımcı olacaktır.
Ethereum nedir?

Bitcoin'in başarısının ardından, Vitalik Buterin adlı genç bir programcı yeni finansal teknolojiyle ilgilenmeye başladı, fikir ve konseptin sadece bir ödeme teknolojisinin ötesinde geliştirilebileceğine ve ek amaçlara hizmet edebileceğine karar verdi.

ETH'nin blok zinciri akıllı sözleşmeleri veya belirli bir şekilde özerk olarak çalışmak üzere tasarlanmış bilgisayar kodunu çalıştırabilir. Şimdiye kadar, akıllı sözleşmeler, merkezi olmayan uygulamalar olarak da adlandırılan dApp'leri çalıştırmak için kullanıldı. Akıllı sözleşmeler, sahipliğini kanıtlayan bir tür kupa görevi görecek şekilde programlandı. Bu, söz konusu kupanın sahibinin Ethereum blok zinciri aracılığıyla akıllı sözleşmeyi kullanarak mülkiyeti devretmesine izin verdiği için dijital teknolojiler dünyasında benzersizdir.
eth nedir


2016 yılında, merkezi olmayan özerk bir kuruluş olan DAO projesindeki bir istismar, 50 milyon dolar değerinde Ethereum arzının çalınmasıyla sonuçlandı. Ethereum daha sonra iki ayrı blok zincirine bölündü, bu da yeni sürümün ETH kripto para takibi ile gerçek Ethereum olmasına neden olurken orijinal blok zinciri ETC kripto para takibi ile Ethereum Classic olarak devam etti.

Buterin, Ethereum'u yarattı ve onun whitepaper'ını kaleme aldı, birçoğu Ethereum'un kurucuları olarak kabul ediliyor, aralarında Anthony Di Iorio, Charles Hoskinson, Mihai Alisie, Amir Chetrit, Joseph Lubin, Gavin Wood ve en büyük kuruluş listelerinden biri olan Jeffrey Wilke herhangi bir kripto projesinden üye.

Daha sonra Enterprise Ethereum Alliance, Ethereum protokolünde çalışan yeni token'lar geliştirmek için kullanılan ERC-20 standardı gibi Ethereum blok zincirinde kullanım için standartlar geliştirmeye yardımcı olmak için kuruldu.

Ayrıca, Ethereum için en büyük potansiyel, yaklaşan Ethereum 2.0 güncellemesi ve DeFi olarak da adlandırılan merkezi olmayan finansın muazzam büyümesi ETH'nin popülerliğini daha çok arttırdı.

DeFi hareketinin gücünü ve Ethereum üzerindeki etkisini göstermek için, merkezi olmayan finansal ürünlerde kilitlenen paranın yazının yazıldığı sırada 14 Milyar dolar olduğunu hatırlatmakta yarar var. Doğal olarak da DeFi son aylarda Ethereum talebini önemli ölçüde artırdı.

Ethereum Nasıl Alınır?

Dünyanın en büyük 2. kripto para birimi olan Ethereum'u satın almak isterseniz Türk kripto para borsalarından olan Icrypex'ten düşük komisyonla alabilirsiniz. Ayrıca Icrypex'te ETH dışında; Bitcoin, Litecoin, Ripple, BAT ve daha birçok kripto parayı bulabilirsiniz.

Icrypex'ten ayrıca 7/24 kredi kartı ve Papara ile kripto para satın alabileceğiniz gibi, direkt olarak dolar ile de işlem yapabilirsiniz.

Sen de Ethereum ve diğer kripto paralardan satın almak istersen Icrypex'e katıl: www.icrypex.com

Ledger Çekilişi:
Icrypex Telegeram:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version