Brian Kelly CNBC Röportajı: Boğa 5 Ay Daha Devam Edebilir!

CNBC BTC

CNBC'nin Fast Money programına katılan Brian Kelly, Bitcoin (BTC) boğa döngüsünün beş ay daha sürebileceğini ileri sürdü.

Brian Kelly, CNBC'nin Fast Money programında Bitcoin fiyat artışlarının halving (yarılanması) sonrası bir yıla kadar dayanabileceğini aktardı.

Kelly, 12 Kasım'da CNBC röportajında sunucu Melissa Lee'ye Bitcoin (BTC)'e yönelen büyük ve kurumsal yatırımcıların, başta lider kripto para birimi Bitcoin olmak üzere, diğer kripto paralarda da bir yükseliş getirebileceğini aktardı. Fiyat anlamında fikirleri sorulan Kelly sözlerine şunları ekledi:

Yukarı yönde çok fazla gelişme var. Kazanımların çoğu halving sonrasına dayanıyor, Halving'ten bu yana Bitcoin yapması gerekeni yapıyor.
Melissa Lee ise konuyu şu şekilde özetledi: Yani beş ay daha iyi bir yükseliş görebiliriz.

Twitter kullanıcıları ise Bitcoin (BTC) her ne kadar ana akımda yer alsa da ve boğa döngüsünün 5 ay sonra biteceği  söylemiyle dalga geçti. Bitcoin kullanıcıları arasında 2017'den beri yaygın olan bir söylem vardı: Her zaman CNBC'nin söylediğinin tam aksini yapın.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version