Bloomberg'ten Mike McGlone: Bitcoin'in Hedefi 1 Trilyon Dolar!

Bloomberg

Bitcoin (BTC) yazının yazıldığı sırada 2018 Ocak ayından bu yan en yüksek seviyesi olan 16.420 dolar civarında işlem görüyor. Ve bugün Bloomberg tarafından çok iddialı bir ifade ortaya atıldı. Kıdemli Bloomberg analisti Mike McGlone Twitter'dan BTC'nin 1 trilyon dolar piyasa değerine sahip bir varlık haline gelmesi için kilometre taşının Bitcoin'in fiyatının 20.000 dolar olması görüşününü paylaştı.

Bloomberg'ten Mike McGlone, BTC/USD paritesinin 16.000 seviyesini aşmasının ardından 16 Kasım'da bir tweet paylaşarak lider kripto para birimi için yeni ifadelerde bulundu.

Bloomberg Intelligence: "BTC fiyatı 2021'de yükselmeye devam edecek"

Bitcoin hafta sonu düşüş yaşasa da bugün dikkatleri yeniden üzerinde toplamayı başardı.

"20.000 dolar, Bitcoin'in 1 trilyon dolarlık piyasa değerine ulaşma yolundaki ilk engel - altının dijital versiyonu, ancak daha sınırlı bir arzı olan varlık, erken fiyatlama aşamasında ve 2021'de yükselişine devam edebilir" diyen Bloomberg'ten McGlone şu ifadeleri ekledi:

"Ana akım tarafından benimsenmesi artıyor."

Mike McGlone paylaştığı grafikte ise 1 trilyon dolarlık piyasa değerini Bitcoin için "bir sonraki büyük direnç" olduğunu ifade etti.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version