Bitcoin SV Uzun Vadeli Fiyat Analizi

bitcoin sv fiyat analiziBitcoin SV şu anda güçlü bir direnç aralığında sıkışmış durumda. Son 24 saatteki artış, 180 dolarda küçük bir yükselişi test etti, ancak yine hızlı bir şekilde 165 doların altına düştü. Uzun vadeli duruşu şu anda Bitcoin SV için güçlü bir şekilde düşüş gelebilme ihtimalini gösteriyor. Yazının yazıldığı sırada Bitcoin SV (BSV) 166 dolardan işlem görüyor.

Ledger Çekilişi:
https://bit.ly/KasimOzelLedgerCekilisi

Şimdi ise 1 günlük grafiklere göre Bitcoin SV'de bir alçalan üçgen var. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de üçgenin alt destek çizgisini kırması ve orada tutunamaması durumunda düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.



Bitcoin SV'nin hikayesi Eylül ayından beri aynı. Herhangi bir yükseliş fiyatı 165 doların üzerine çıkarıyordu, ancak fiyat yeniden düşüşe geçti.

Yukarıdaki 1 günlük grafiğe baktığımızda, BSV şu anda daha da aşağı yönlü bir görünüme işaret eden alçalan bir üçgenin göstergesi. Bu noktada BSV'nin 146 doların altına inmesi ve orada tutunamaması durumunda düşüş devam edebilir.

Bitcoin SV için olası destek noktaları:
156, 146, 113 ve 60 dolar

Bitcoin SV için olası direnç noktaları:
171, 181 ve 204 dolar.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version