AVAX Fiyat Analizi: Yükseliş İhtimali Devam mı Ediyor?


AVAX, Ekim ayında ulaştığı zirveden değerinin yaklaşık %50'sini kaybetti. Kasım ayının başında 2.98 olan AVAX, son günlerde ciddi bir yükseliş yakalayarak yüzleri güldürmeyi başardı. Avalanche yazının yazıldığı sırada 4.26 dolardan işlem görüyor.


Şimdi ise 4 saatlik grafiklere göre AVAX'ta yükselen üçgen formasyonu var. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de üçgenin üst direncinde bulunan AVAX, direncin üstüne çıkıp orada yerini sağlama alması durumunda kademeli bir yükseliş gerçekleştirebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.

AVAX'ın 4.31'in üzerine çıkması ve orada tutunması sonucu yükseliş hareketi beklenebilir. 4 saatlik grafikte yükselen üçgen formasyonunu 4.00 - 4.31 dolar arasında izliyor olacağız.

AVAX Direnç Noktaları: 4.48, 4.66, 4.81

AVAX Destek Noktaları: 4.13, 4.00, 3,67 ve 3.40

AVAX Nasıl Alınır?

Son günlerin popüler kripto para birimi Avalanche (AVAX)'ı yatırım yapmaya karar verdiyseniz Türk kripto para borsası Icrypex'ten düşük komisyon oranlarıyla satın alabilirsiniz. AVAX dışında Icrypex'ten; Bitcoin, Ethereum, Litecoin vb. birçok kripto parayı anında alıp satabilir, isterseniz de 7/24 kredi kartı ya da Papara ile satın alabilirsiniz.

Icrypex Ledger çekilişi
Icrypex Telegram kanalı:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version