VeChain (VET) Analizi: Düşüş Gelebilir ❗❗❗

VeChain (VET) Analizi
VeChain, yaklaşık iki aydır düşüş eğilimi gösteriyor. Aşağı trend çizgisinin (beyaz) yanı sıra, alçalan bir üçgen deseni de oluşuyordu. VET düşüş paterni oluştururken kısa vadede bazı kazanımlar sağlayabilir ancak sonrasında yatırım tavsiyesi olmadan olumsuz yönde güçlü bir düşüş yaşanabilir.

VeChain yazının yazıldığı sırada 0.01168 dolardan işlem görüyor.

VeChain (VET)
VeChain (VET) Analizi
Yukarıdaki VeChain 4 saatlik grafiğe göre mavi renkte çizilmiş alçalan üçgen hareketi olası bir düşüş hedefini işaret ediyor olabilir. Yazının yazıldığı sırada 0.01168 dolardan işlem gören VET için olası bir sonraki destek bölgesi ise 0.01135 dolar ve sonraki ise 0.01111 dolar olarak görülüyor. VET'in alçalan üçgen içerisinde kısa vadeli yükselişler göstermesi muhtemel.

Bununla birlikte, Parabolik SAR, mum çubuklarının altındaki noktalı işaretler, yazının yazıldığı sırada güçlü bir satış sinyali veriyordu.

RSI ayrıca son birkaç günde piyasadaki düşüş ivmesini de vurguladı. Son birkaç günde 60.79'dan 43.28'e kadar düşüş yaşandı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version