Tron OKEx Kullanıcılarının Yardımına Koştu!

tron okex
Günlerdir OKEx'te yaşanan çekim sorunları sonrası Tron Vakfı, OKEx'in kullanıcılarına TRX birikimlerini çekme imkanı sundu.

Tron Vakfı, Tron (TRX ) sahiplerine kripto borsa OKEx'ten çekim imkanı sunma kararına dair bir güncelleme yayınladı.

Vakıf, şöyle belirtti:

TRON, mevcut durumda 16 OKEx kullanıcısına TRX çekme konusunda yardımcı oldu ve Tron Vakfı, değeri 247.268 doları bulan toplamda 9419739,963519 TRX'i aktardı.
OKEx, 16 Ekim 2020'de emniyet güçlerinin yürüttüğü soruşturma sonrası tüm çekim işlemlerini askıya almıştı.

Tron Vakfı ise OKEx hesaplarında tutulan TRX birikimlerini 1:1 oranında çekme seçeneği sundu. Kullanıcılar, OKEx uygulamasını açarak ve Tron ile ilişkili bir e-posta hesabına transfer imkanı sunan "iç transfer seçeneğini" seçerek kripto paralarını aktarabildi.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version