Şirketler Bu Yıl Bitcoin'e Milyarlarca Yatırım Yapıyor

Şirketler Bu Yıl Bitcoin'e Milyarlarca Yatırım YaptıYatırımlarını ve portföylerini Bitcoin'i içerecek şekilde genişleten büyük şirketlerin listesi büyüyor. Grayscale'in son araştırmalarına göre, 2020'de Bitcoin'e yatırım yapan ondan fazla halka açık şirket bulunuyor.

Kurumlar Bitcoin Yatırımına Yön Verecek

Yukarıdaki grafik tamamen doğru olmasa da, daha fazla şirketin yatırım fonu portföylerinde Bitcoin satın aldığını gösteriyor. Hükümetlerin ve merkez bankalarının artan borç dağlarıyla mücadele etmek için kendi para birimlerinin değerini düşürdüğü düşünüldüğünde bu şaşırtıcı olmamalı.

Ek olarak, sıfır veya negatif faiz oranları sunan bankalarla, yatırımcılar son zamanlarda yüksek bir hash oranına ulaşan Bitcoin gibi varlıklara sahip olmayı düşünüyorlar.

Grayscale'in en son güncellemesine göre, aslında 6,3 milyar dolarlık yönetim altındaki toplam varlık (AUM) rakamına sahip ve bunun %82'sinin biraz altında Bitcoin Trust'ta bulunuyor.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version