Ripple'dan Euro Hamlesi!

Ripple'dan Euro HamlesiSan Francisco merkezli ödeme protokolü Ripple, iç yöneticilerin yeniden yapılandırıldığını duyururken, Lemonway, Euro'dan Euro'ya uluslararası ödemeleri kolaylaştırmak için Ripplenet'i kullanacak.

Çevrim içi pazarlar için Pan-Avrupa ödeme çözümü Lemonway, müşterileri için uluslararası euro-euro ödemelerini kolaylaştırmak için Ripplenet'i kullanmak üzere Ripple ile ortaklık kurdu.

Aynı zamanda, ödeme protokolü şirketi, organizasyondaki yönetici liderliği ve iki ürününün yeniden markalanması ile yeniden yapılanma ilan etti.

Lemonway Ripplenet'i Kullanacak

Bugün erken saatlerde duyurulan Ripple ile 2007 yılında Fransa'da kurulan ödeme Kurumu arasındaki ortaklık, Lemonway'in Ripplenet aracılığıyla Nıum'a bağlanmasına izin verecek. Bunu yaparak Fransız şirketi “uluslararası ödemelerini dönüştürmeyi ve müşterileri için ödeme sürelerini önemli ölçüde azaltmayı " hedefliyor.”

Bu işbirliği, Lemonway'in euro-euro ödeme koridorlarını geliştirmesine ve şirketin gelecekte diğer fiat para birimlerine genişlemesine izin verecek. RippleNet ayrıca yüzlerce küresel finansal kuruma erişim sağlayacak ve sonuçta işlem süresini ve maliyetlerini azaltacaktır.

Bankaların ve finansal kurumların daha önce bunu yapmak için gereken karmaşıklık, zaman ve maliyet olmadan yenilikçi dijital finansal hizmetleri başlatmasına ve ölçeklendirmesine yardımcı olabilecek bir fintech altyapısı yaratmayı hedefliyor.

Ödeme yeteneklerini geliştirmek için RippleNet aracılığıyla Lemonway ile yapılan bu ortaklık bunun bir kanıtı olarak yorumlandı.

Lemonway'in ödeme işleme ve yönetim çözümü, 200 kitle fonlaması platformu da dahil olmak üzere 1.400'den fazla Avrupa pazarına hizmet vermektedir. Şirket, bu kadar önemli sayıda müşteriye sahip olmanın, özellikle geleneksel sınır ötesi ödeme hizmetleri için işlem hacimlerini artırdığını belirtti. Bununla birlikte, RippleNet sayesinde Lemonway'in hizmetleri önemli ölçüde hızlanmalıdır.

Ripple'da İç Yönetimin Yeniden Yapılandırılması Ve Yeniden Markalaşma

Lemonway ortaklığının yanı sıra, San Francisco merkezli firma olan Ripple kısa bir süre önce “organizasyonda yeni yönetici liderliği” ve iki şirket ürününün yeniden markalanmasını açıkladı.

Sonuç olarak, Xspring Ripple X olurken, Ripple for Good yeni bir isim aldı.

Eski iletişim Direktörü Monica Long, Ripplex'in Genel Müdürü (GM) olarak yeni bir rol aldı. Long'un misyonu, dijital varlık XRP ve XRP Ledger'in benimsenmesini ve kullanımını geliştirmek olacak.

Her ikisinin de özellikleri, geliştiricilerin “mevcut uygulamaları sorunsuz bir şekilde dönüştürmelerine ve ödemeler, kimlik, dijital medya ve döviz üzerinden tamamen yeni kullanıcı deneyimlerinin kilidini açmalarına izin veriyor.”
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version