Ontology (ONT) Fiyat Analizi: 19 Ekim

Ontology (ONT) Fiyat Analizi: 19 Ekim

Eylül ortasına kadar güzel bir yükseliş yakalayan Ontology (ONT), 0.90 dolara kadar yükseldi ve ardından düşüş trendine girdi. Peki bu düşüş trendi devam edebilir mi? Yazının yazıldığı sırada Ontology 0.5640 dolardan işlem görüyor.

Şimdi ise 4 saatlik grafiklere göre ONT'ta alçalan üçgen mevcut. Bu da her zaman %100 gerçekleşecek diyemesek de alçalan üçgen formasyonun alt destek çizgisini kırması ve orada tutunamaması durumunda düşüş gelebilir. Ancak kesinlikle alın veya satın yönünde bir yatırım tavsiyesi değildir, kendi araştırmanızı yaparak aklınıza yatıyorsa işlem yapın. Çünkü kripto paralarda bir kesinlik yoktur.
Ontology (ONT) Fiyat Analizi: 19 Ekim

Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre ilk destek 0,55 ve hemen ardından 0.54 dolar. Sonraki destek noktaları ise 0,51 dolar ve 0,49 dolar dolar olduğu söylenebilir. ONT için olası destek noktaları ise 0,58 dolar, 0,60 ve 0,66 dolar olarak görünüyor.

Grafiğe göre, alçalan üçgen hareketini 0,54 dolardan tekrar teyit etmesi ve 0,54'te tutunamaması sonucu yine yatırım tavsiyesi olmadan ONT'ta düşüş hareketi beklenebilir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version