Moğolistan'ın En Büyük Bankası Kripto Para Hizmetleri Sunacak

Moğolistan Bitcoin
Moğolistan'ın en büyük bankası, saklama, havale, mevduat, krediler ve kripto para varlık yönetimi dahil olmak üzere kripto para hizmetleri sunmayı planlıyor.

DDaily'ye göre, eski Samsung geliştiricileri tarafından kurulan Blockchain şirketi Hexland ve beyaz etiket teknoloji şirketi Delio, Ulan Batur merkezli Moğolistan Ticaret ve Kalkınma Bankası veya TDB Bank ile çalışmaya başlamayı kabul etti. Banka, ülke çapındaki 50 şubesi ile Moğolistan'ın en eski bankalarından biridir ve toplam aktiflerde 17 Moğol bankası arasında ikinci sırada yer almaktadır. Rapora göre, ortakları arasında kripto para madenciliği devi Bitfury'nin de bulunduğu bir Moğol maden kaynağı ve blockchain şirketi olan MDKI de anlaşmaya dahil edildi.

TDB Bank yakında kripto para hizmetleri sunmaya başlayacak

Öncelikle TDB Bank endüstriyel müşterilerle çalışıyor. Bankanın portföyünde 400'den fazla Moğol şirketi yer alıyor ve onlara proje kredileri, ticari krediler, finansal danışmanlık gibi hizmetler sunuyor. Hexland bu arada diğer çözümlerin yanı sıra blockchain akıllı sözleşme geliştirme ve doğrulamanın yanı sıra cüzdan geliştirme gibi hizmetler de sunuyor. Delio'dan bir yetkili DDaily'ye, bu ortaklık sayesinde mümkün olan en fazla kaynakla "Küresel sanal varlık finans piyasasına girmek için tüm hızımızdayız" dedi. Ancak, Moğollara bu tür kripto para hizmetlerini sunmak için resmi olarak bir lansman tarihi belirlenmedi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version