Litecoin'de Bu Seviyelere Çok Dikkat! Golden Cross mu Geliyor?

litecoin golden cross

Bir dönem CMC verilerine göre en büyük 3. kripto para birimi olan Litecoin, geliştiricilerin Litecoin ağına yeteri kadar ilgi göstermemesinden kaynaklı ve hacimsel olarak büyük düşüşler yaşamasıyla yakın zamanda sıralamada iyice düşerek 9. sıraya kadar geriledi.

Bedava Ledger Kazanma Şansı

21 Eylül'de 47 dolar seviyelerinden 41 dolar seviyelerine kadar ciddi bir düşüş yaşayan LTC, son günlerde yavaş da olsa bir yükseliş trendine girdi ve 20 Eylül'den itibaren grafiklerde yükselen üçgen formasyonu içerisinde hareket ediyor ve yazının yazıldığı sırada 1 LTC 46 doların hemen üstünde işlem görüyor.

Litecoin'de Yükseliş İhtimali!

Yukarıdaki 4 saatlik grafiğe göre Litecoin, 20 Eylül'den itibaren grafiklerde yükselen üçgen formasyonu içerisinde hareket ediyor ve yükselen üçgen formasyonu sonucunda yükseliş beklentisi oluşturuyor.

LTC, eğer 46 dolar seviyelerinde tutunursa ve 48 doların üzerine çıkıp orada yerini sabitlerse eğer ardından güçlü bir yükseliş beklenebilir.

Litecoin'de Golden Cross mu Geliyor?

Yine yukarıdaki 4 saatlik grafiğe baktığımızda 50 (yeşil) ve 200 (kırmızı) hareketli ortalamanın (MA) birbirine yakınlaştığını ve önümüzdeki süreçte 50 günlük hareketli ortalamanın 200 günlük hareketli ortalamayı kesme ihtimali güçlü görünüyor. Yukarıdaki grafikte yükselen üçgen ve golden cross ihtimali birleşince yatırım tavsiyesi olmadan LTC'de güçlü bir yükselişin yakın olabilme ihtimali ortaya çıkıyor.

litecoin fiyat analizi
LTC 4 saatlik grafiğine Fibonacci retracement'a hemen hemen uygun ilerlediğini söyleyebiliriz. Litecoin'de olası direnç seviyeleri: 46.90, 48,50 ve 50 dolar. LTC'de destek noktaları ise: 45.90, 45, 44 dolar seviyeleri.

RSI, 51.06 endeks puanı kaydetti alış ve satış baskıları arasında bir denge sürdürmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Glassnode'un paylaştığı verilerine göre Litecoin'de uzun vadeli yatırımcılarının sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor ve son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version