İnternetten Para Kazanmak İçin 5 Etkili Yöntem

icrypex
Son yılların popüler sorularından biri olan internetten para nasıl kazanılır? Özellikle Koronavirüs pandemisi sonrası insanların evde kaldıkları bu dönemde internetten para kazanma yolları için çeşitli arayışlara girdiler, evden para kazanma ya da internetten ek gelir elde etme çabalarının her zamankinden fazla. Sizler için bu yazımızda internetten para kazanmak için en etkili olarak gördüğümüz yöntemleri derledik.

1- Bitcoin ve Kripto Para Al - Sat Yaparak Para Kazan

Bu yazıyı okuyan bir çoğumuzun da bildiği, Bitcoin ve diğer kripto paraları al-sat yaparak güzel bir kazanç elde edenler olduğu söylenebilir. Elbette kazanmak asla kesin değil! Yaşadığımız dijital dönemde Bitcoin'i artık Türkiye'de bilmeyen yok denecek kadar az. 11 yıldan fazladır hayatımızda olan bu devrimsel para, tüm dünyada hızlıca yayılmaya devam ediyor. Bir Bitcoin yazının yazıldığı sırada 13.400 Dolar civarında işlem görüyor. 11 yılı devirmiş ve hala tanesi bu kadar pahalı olan bir varlığı keşfetmek sizin elinizde.

Elbette yatırım tavsiyesi olmadan siz de Bitcoin almak isterseniz, dikkat etmeniz gereken noktalar ise sürekli okuyup araştırın, kimsenin yatırım tavsiyelerine güvenmeyin. Analizlere bakın, analiz yapabilme yeteneği kazanın. Türk kripto para borsası Icrypex, her gün düzenli olarak birçok önemli kripto paranın analizlerini günlük olarak burada paylaşıyor. Ayrıca Bitcoin ve kripto paralara kısmen de olsa yabancıysanız Icrypex'te 7/24 kripto paralar ve borsa üzerine her türlü sorunuzu yanıtlamak için kişiye özel müşteri temsilcileri de bulunuyor!

Siz de kendi araştırlamarınız sonucu Bitcoin ve Ethereum, Litecoin, Chainlink vb. kripto paralar ile işlem yapmak isterseniz, düşük komisyon imkanlarıyla Icrypex'i tercih edebilirsiniz!

Bitcoin ve Altcoin satın almak için hemen Icrypex'e üye ol:

icrypex

2- Youtube Üzerinden Para Kazan

Sizler de yetkin olduğunuz bir konuda videolar çekebilir ve Youtube üzerinden belli bir süre ve emek sonrasına para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Yapmanız gereken doğru ekipman, yazılım ve size en uygun konsept tercihi sonrası Youtube için içerikler üretebilir, belli bir emek ve süreden sonra hem Youtube üzerinden hem de size gelebilecek olan sponsorlu reklam tekliflerinden sonra kendinize para kazanma fırsatı yaratabilirsiniz.

3- Oyun Oynayarak Para Kazan!

Şaka değil, günümüzde oyun oynayarak para kazanmak gerçekten mümkün. Tıpkı bir sporcu gibi herhangi bir spor dalında iyiysek bu sporcular gibi paralar kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. E-Spor ile oyun oynayarak kendinize bir kariyer yapabilirsiniz.

PUBG, PUBG Mobile, Counter Strike, LoL, Fortnite ve daha bir çok oyunda ya da bu oyunlardan birinde bile iyiyseniz başarılı olabilirsiniz. Elbette iyi olmanız sadece yeterli değil, kendinizi izlettirebili olmanız, oyun oynarken ya da oyun dışı izleyicileri kendinize sohbetiniz ile çekebilmeniz de çok önemli. Tıpkı yukarıda Youtube için bahsettiğimiz detaylar bunun için de geçerli. Youtube, Twitch gibi yayın kuruluşlarında, yayıncılar bu yolla gerçekten ciddi gelir elde etmekte.


4- Udemy ile Eğitim Ver, Para Kazan

Bilindiği üzere dijitalleşen dünyada artık eğitimler de dijitale yavaş yavaş kaymaya başlamış durumda. Eskiden filmlerde gördüğümüz dijital dünya konuları daha gerçeğe yakın şekilde olmakla birlikte hayatımıza giriyor. Udemy ise online eğitim platformlarının en popüleri olmuş durumda ve Türkiye'de de epey bir kitlesi bulunmakta. Udemy, bir konu ya da konularda uzmanlığı olan kişilerin videolar çekerek eğitimlerini bir kurs şeklinde belirli bir ücret karşılığı sattığı bir platformdur. Yine de bakmayın Udemy'de kurs ücretlerinin düşük olduğuna, popüler bir eğitmen kursunu 10 dolardan sattığını ve 100.000'den fazla öğrencisi olduğunu varsayarsak çok ciddi paralar dönüyor.

5- Influencer - Etkileyici Pazarlama

Popüler fotoğraf ve video paylaşım sitesi olan Instagram, bilindiği üzere son yıllarda sadece bir paylaşım sitesi değil, milyon dolarların döndüğü bir sektör haline gelmiş durumda. Hızla büyüyen ve günlük aktif kullanıcı sayısı en yüksek olan sosyal medya uygulamalarından biri olan Instagram, Reklam verenler için önemli bir platform haline gelmiş durumda.

Kullanıcı belirlediği bir konsept sonrasında belli bir kitleyi elinde tutmaya başlarsa reklam çalışmaları ve marka işbirlikleri bu kullanıcıların kapılarını direkt çalıyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version