Icrypex'ten Ozan Kara: Bitcoin'de Alım Fırsatı Olabilir, Ethereum'da Büyük Risk Var!

icrypex.com
Türk kripto para borsalarından Icrypex'ten Ozan Kara, Kripto Sözlük'ün konuğu olarak Bitcoin (BTC)'in durumu, ABD seçimleri, kurumsal firmaların Bitcoin'e yönelmesine dair birçok konuyu ele alırken bazı Altcoin analizlerini, Ethereum 2.0 ve UniSwap'teki gelişmeler hakkında düşüncelerini ifade etti.

Ledger çekilişine katıl: https://bit.ly/BedavaLedgerEkimCekilisineKatil

Ozan Kara, Kripto Sözlük'e katıldığı yayında, bütün dünyada piyasalarda çalkantılı bir süreç yaşandığını, bunun sebebinin 3 Kasım'da ABD'deki seçimden kaynaklı olduğunu aktardı. Seçimdeki belirsizlikler Amerika'daki hisseleri etkiliyor, o hisseler dünya piyasalarını etkilerken bu süreçte de kripto paraların etkilendiğini ifade etti. Son günlerde kripto paralar hakkında ciddi şekilde pozitif haberlerin geldiğini aktaran Kara, yaşanan geri çekilmeleri piyasalardaki belirsizlikten ve seçimden kaynaklı olduğunu söyledi.

"Bitcoin'e Kurumsalların Çok Büyük Bir İlgisi Var!"

Sayın Kara, kurumsalların Bitcoin'e çok büyük bir ilgisi olduğunu ifade etti. Geçen hafta Twitter'ın da sahibi olduğu bir fonun 50 milyon dolarlık Bitcoin aldığını, Bitcoin için çok büyük bir hacim olmasa da şirketlerin bilançolarında Bitcoin ifadelerinin geçeceğini söyledi.

JP. Morgan daha önce olumsuz konuşsa da artık Bitcoin'e karşı pozitif olduğunu Kara, bu kadar çok pozitif haberlerin arasında elbette çok sert geri çekilmelerin olabileceğini, yine de BTC için durumun pozitif olduğunu, daha ciddi bir aksiyonun başlamadığını da sözlerine ekledi.

Bitcoin ve Altcoin'lerde Alım Fırsatı Olacak mı?

Kripto para borsası Icrypex'ten Ozan Kara, yatırım tavsiyesi vermeden ABD'deki seçimlerden kaynaklı finans piyasası etkileneceğini ve Bitcoin ve Altcoin'lerde alım fırsatı olabileceğini ifade etti.

Ethereum'da Büyük Risk Var!

Ethereum 2.0'da fiziki gerçek bir adım olmasından sonra pozitif yansımalarının olabileceğini ifade eden Kara, Ethereum'da 2.0'ın başarısız olabilme, gerçekleşmeme gibi durumda ise Ethereum üzerindeki DeFi projelerinin başka zincirlerine kayabilme durumu olduğunu, yine yatırım tavsiyesi vermeden böyle bir risklerden korunabilmek için yatırımcıların bir portföy oluşturması gerektiğini  aktardı. Ayrıca, Ethereum'un Kasım ayında çok büyük şeyler yapabileceğini de sözlerine ekledi.

Icrypex'ten Ozan Kara'nın sepetinde hangi coin'ler var, Litecoin ve Stellar analizleri neler gösteriyor, UniSwap'teki gelişmeler hakkında hangi ifadelerde bulundu hepsi Kripto Sözlük videosunda!

Ozan Kara'nın Kripto Sözlük'e konuk olduğu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version